A Rák jegyűek 5 negatív tulajdonsága – Magadra ismersz?

Balog Marianna
Írta: , Frissítve:
A Rák jegyűek 5 negatív tulajdonsága – Magadra ismersz?

Kép forrása: linkis.com

Bár egy ember jellemrajzának felállításánál az asztrológusnak nem elegendő pusztán az illető napjegyét ismernie, mégis a napjegy az, amely általában a legnagyobb mértékben képes befolyásolni az egyén személyiségét.

Az „Ilyen vagy, ha…”-cikksorozatunkban megvizsgáljuk mind a tizenkét állatövi jegy jó és rossz tulajdonságait egyaránt. Ha Rák vagy, ez az írás neked szól. Tarts velünk, és nézz szembe a negatív tulajdonságaiddal!

Zárkózott Kép forrása: photogrist.com

Befelé forduló, introvertált személyiséged a magyarázat a téged jellemző túlzott zárkózottságra, amit azonban némiképp ellensúlyoz az egyébként barátságos és derűs természeted.

Félsz, hogy fájdalmat okoznak neked, ezért vagy különösen óvatos például egy kapcsolat kezdetén.

Sok időnek el kell telnie ahhoz, hogy egyáltalán hajlandóságot mutass arra, hogy megnyílj valaki előtt. Nehéz elnyerni a bizalmadat, de ha valakinek sikerül, onnantól az illetőt családtagként kezeled.

Szeszélyes Kép forrása: lookbook.nu

Az egyik pillanatban még a felhők felett szárnyalsz, a másikban pedig már összegömbölyödve kuporogsz a padlón.

Szélsőséges hangulatingadozásaid és kiszámíthatatlan természeted miatt meglehetősen nehéz kiigazodni rajtad, ezért környezeted hamar rád ragasztja a hangulatember címkét.

Nemcsak a körülötted élők képtelenek kiismerni téged, de olykor még saját magadat is sikerül meglepned egy-egy lépéseddel.

 

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!