A Rák jegyűek 5 pozitív tulajdonsága – Rád is igaz?

Balog Marianna
Írta: ,
A Rák jegyűek 5 pozitív tulajdonsága – Rád is igaz?

Kép forrása: riemurasia.net

Bár egy ember jellemrajzának felállításánál az asztrológusnak nem elegendő pusztán az illető napjegyét ismernie, mégis a napjegy az, amely általában a legnagyobb mértékben képes befolyásolni az egyén személyiségét. Az „Ilyen vagy, ha…”-cikksorozatunkban megvizsgáljuk mind a tizenkét állatövi jegy jó és rossz tulajdonságait egyaránt. Ha Rák vagy, ez az írás neked szól. Tarts velünk, és fedezd fel a jó tulajdonságaidat!

Te valójában egy házitündér vagy, nincs az a szeretteid részéről érkező kérés, amit ne teljesítenél azonnal és örömmel.

Éppolyan természetes számodra, hogy este nyolckor nekiállsz palacsintát sütni a gyereknek, mint hogy a szabadnapodat a párod műhely álnévvel illetett mindenes helyiségének rendbe rakásával töltöd.

A munkahelyedre sem a körmödet reszelgetni jársz be, rögtön találsz magadnak új feladatot, amint befejezted az előzőleg rád bízott munkát.

 

Segítőkész Kép forrása: emmaroseco.com

Törődő természetednek nem tudsz, és nem is akarsz megálljt parancsolni; gondoskodásod az otthonod falain túlra is kiterjed.

Bátran fordulhatnak hozzád a bajban a barátaid, az ismerőseid, a szomszédok, a kollégák, de még idegeneknek is készségesen segítesz, ha a helyzet úgy kívánja.

Arany szívednek és nemes lelkednek hamar híre megy, így aztán mindig akad egy-egy megoldandó probléma, melynek orvoslását te – magától értetődő módon – minden esetben azonnal meg is kezded.

 

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv