Hogyan szeretnek a Rák pasik? – A Rák szerelmének fény- és árnyoldalai

Hogyan szeretnek a Rák pasik? – A Rák szerelmének fény- és árnyoldalai

Címlap / Életmód / Ezotéria / Hogyan szeretnek a Rák pasik? – A Rák szerelmének fény- és árnyoldalai

A Rák férfiak igazán tökéletes férj- és apajelöltek, aminek az az oka, hogy a nőkhöz hasonlóan érzelmesek, és gyakran nagyon fejlett érzelmi intelligenciával rendelkeznek. Egyik legfőbb céljuk a családi harmónia és a boldog párkapcsolat megteremtése, ezért, ha nyugodt és kiegyensúlyozott, szeretetteljes partnerre vágysz, egy Rák férfi oldalán neked is szerencséd lehet.

Tipikus gondoskodó

A Rák férfiak jellemző módon gondoskodó lelkek: ugyanúgy istápolják, kényeztetik, óvják és védik gyermekeiket, ahogy a kedvesüket, vagy éppen a szüleiket. Fontosnak érzik, hogy felmenőikkel is megfelelően bánjanak, visszaadják azt a sok jót, amit tőlük kaptak, sőt, sokszor igyekeznek túlteljesíteni rajtuk is.

Nagyon ragaszkodó alkatok, de egyúttal fontosnak tartják azt, hogy ezt a ragaszkodást vissza is kapják – a Rákok csak akkor érzik igazán jól magukat, ha nem csak adják a szeretetet, hanem ők is részesülnek belőle, hasonlóan intenzív módon.

Hajlamosak arra, hogy mindent háttérbe szorítsanak a szerelmük érdekében, ami akár abban is megnyilvánulhat, hogy addigi karrierjüket egy az egyben sutba dobják. Számukra a család jóval előrébb való, mint az anyagiak, a pénzre úgy tekintenek, mint egy hétköznapi eszközre. Inkább spórolnak, vagy lemondanak valamiről, minthogy túlórázzanak, és kevesebb időt tölthessenek szeretteikkel.

Nem határozottak, csak annak tűnnek

Hogyan szeretnek a Rák férfiak? – A Rák szerelmének fény- és árnyoldalai

A Rákok gyakran ránézésre sem kifejezetten erős alkatok, tehát nem azok a macsó típusok, inkább jófiúknak mondhatjuk őket. Azonban itt is akadnak kivételek, sőt, vannak olyan Rák férfiak, akik szeretik ennek a szöges ellentétét elhitetni magukról. Ez azonban csak a látszat, valójában belül még ők is gyengédségre, törődésre vágynak.

Esetükben tehát arról van szó, hogy a belső igényük nem feltétlenül passzol össze azzal a világnézettel, amivel ők igazán azonosulni akarnak. Szerencse, hogy még ez a „típus” is könnyen kezelhető, mert ők is nyitottak, kíváncsiak és a keménynek mutatott álarc gyorsan lehullik, ha szimpatikus partnerre bukkannak.

VIDEO Így viseled az egyedüllétet, csillagjegyed szerint

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»