Rák a csillagjegyed? Ezekre számíthatsz párkapcsolatban a többi csillagjegytől

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Rák a csillagjegyed? Ezekre számíthatsz párkapcsolatban a többi csillagjegytől

Kép forrása: spotin/depositphotos.com

Rákként biztos elhíresültél arról, hogy családközpontú, érzelmes és mindenekelőtt figyelmes, kedves vagy. De vajon ezek a tulajdonságok a párkapcsolatodban is kamatoznak majd?

Cikksorozatunkban megvizsgáljuk mind a tizenkét állatövi jegyet. Eláruljuk, milyen jegyekkel jössz ki igazán jól, mint Rák, és kik azok, akikkel nem igazán fog működni a szerelem akkor sem, ha te nagyon simulékony természetnek számítasz.

Ha egymásra találtok valahogyan, akkor is csak nagyon rövid időre alkottok egy párt, mert egyszerre vonzzátok és taszítjátok is a másikat.

Ennek az oka az, hogy egy kos túlságosan határozott és erőteljes a számodra, főleg akkor, ha férfi, és szerelemről van szó. Ő viszont nagyon lassúnak, távolságtartónak talál téged, sokkal inkább az anyatípust, semmint a vérbeli nőt látja benned.

Azt a tempót, amit te diktálnál, a kos képtelen türelemmel követni, és ez neked rosszul esik, úgy érzed, nem akar igazán meghódítani.

Ha mégis kivárjátok ezt a kezdeti, nehéz időszakot, akkor később is idegesíteni fogjátok egymást. A te ragaszkodásod egy kos számára a szárnyai letörése, az ő lendülete és mások felé való nyitottsága, törtetése viszont neked már maga a megaláztatás, a szerelmetek sárba tiprása. Sajnos nem pendültök egy hullámhosszon és nem is igazán illetek össze.

Rák – Bika Kép forrása: AY_PHOTO/Depositphotos

A kossal ellentétben ti szerencsések vagytok, mert nagyon jól összepasszoltok. Azonnal meglátjátok egymásban a stabilitás lehetőségét, és a nyugalom szigetét, amire mindketten vágyakoztok.

A bika anyagias és biztos hozzáállása lenyűgöz téged, hiszen végre olyan férfira bukkansz, akivel lehet tervezni, akire lehet építeni. Jó eséllyel van rá, hogy nagyon rövid időn belül komolyra fordulnak köztetek a dolgok: csodás és kényelmes otthon, esküvő, családalapítás és boldog élet várhat rátok.

A környezetetek lehet, hogy ingatja a fejét, mert úgy érzik, kapkodtok, de ti tudjátok, hogy az ég is egymásnak teremtett benneteket.

Élvezitek egymás társaságát, a szép életet, a gondoskodást, a szeretetet. Leginkább abból lehet problémátok, hogy a te több gyermeket szeretnél, mint a bika partnered, illetve, hogy túl sokat dolgozik, és így kevesebb időtök jut egymásra.