Pránanadi: az energetikai módszer, ami megváltoztathatja az életed

Írta: ,

A pránanadi egy olyan ősi, tibeti energetikai módszer, mely segítségével gyógyíthatjuk magunkat és másokat is. Nem tartozik egyik valláshoz sem, egyszerűen csak jobbá teszi az életedet, ha hagyod. Ha szeretnél lelkileg megtisztulni, akkor vágj bele mindenképpen!

1/4 Tanulj profiktól

A pránanadi több szintből áll és addig mész ezen az úton, ameddig neked jó.

Ennél a módszernél semmi sem kötelező, így ha azt érzed az egyes szint után, hogy megállnál, mert ez hozzásegített célod eléréséhez, akkor állj meg.

De arra nagyon figyelj, hogy hiteles, szakképzett emberektől tanuld meg ezt az energetikai gyógyítást.

Járd körül a témát, hallgass meg tapasztalatokat, mert akárcsak egy tanárnál, itt is nagyon fontos, hogy ki adja neked át a tan rejtelmeit.

2/4 Ha nem változtatsz, semmi nem fog változni

Egy ilyen tanfolyam alkalmával nem csak az energetikai kezelést tanulhatod meg, de a gondolkozásodra is hatással lesz. A pránanadi alapja a pozitív életszemlélet, az, hogy jöhet bármi rossz, te már megtanultál másképp reagálni a dolgokra.

Nem azért, mert kis Buddha lettél, hanem azért, mert tudod, hogy minden negatív gondolattal csak magadnak ártasz.

A módszer alapja az, hogy merj változtatni. A gondolataidon, cselekedeteiden, egyszóval mindenen, amivel elégedetlen vagy az életedben. De ha nem változtatsz, akkor ne várd a csodát, ami majd bekopogtat az ajtódon, mert nem jön el. Amint egy kis lépést teszel az ügy érdekében, minden megváltozik.

Csak merj lépni!

Jöhet a tisztulás! Kép forrása: iso.500px.com

3/4 Jöhet a tisztulás!

A tanfolyamon megtanulod, hogyan töltekezhetsz fel energiával és hogyan adhatod át másoknak is. Képes leszel arra, hogy gyógyítsd magad és kigyógyulj bármilyen mentális vagy testi betegségből. Ez viszont nem egyszerű folyamat, főként az elején, amikor régi szokásaidat elengedve elkezdesz tisztulni. Könnyen lehet, hogy az érzelmi viharok akár testi tüneteket is produkálnak. Ne lepődj meg, ha gyakran fáj majd a fejed, vagy minden különösebb ok nélkül rád tör a rosszkedv.

Elvileg 21 nap után tisztul meg a szervezeted, és arra különösen figyelmeztetnek a tanítók, hogy életed fontos döntéseit ne ezalatt a 3 hét alatt hozd meg, mert ilyenkor mindent felfokozottan élsz majd meg. Tehát, ha a főnököd felidegesít és úgy érzed, hogy kihasználnak a munkahelyeden, akkor ne mondj fel egyből, várd ki ezt a pár hetet, és ha utána is azt érzed, hogy nem ott van a helyed, akkor menj!

4/4 Megváltoztál!

Miután elvégzel egy pránanadi tanfolyamot, teljesen megváltozik az életed és a világról alkotott képed. Már tudod, hogy mit kell tenned és nem félsz megtenni az első lépést. Tudod, hogy az életedért egyedül te felelsz és felelősséget mersz vállalni a tetteidért. Azt is észreveheted majd, hogy már nem akarod, hogy minél több hamis barát vegyen téged körül, sőt tökéletesen megteremted a harmóniát, akár egyedül is.

Mindenképpen hasznos időtöltés lenne számodra a meditálás, ami által megtapasztalhatod a teljes nyugalmat és bármikor elvonulhatsz a saját kis világodba. Kezdd relaxálással és ne erőltesd a dolgokat, mert minden megy majd magától. Először csak érd el, hogy kitisztuljon a fejed és tüntesd el a negatív gondolataidat. Ha elég bátor vagy ahhoz, hogy megtedd az első lépést és változtass az életeden, akkor hirtelen minden folyamat beindul majd, és úgy fogod érezni, Fortuna melléd szegődött.