Pránanadi: az energetikai módszer, ami örökre megváltoztathatja az életed

Berényi Nóri
Írta: ,
Pránanadi: az energetikai módszer, ami örökre megváltoztathatja az életed

A pránanadi egy olyan ősi, tibeti energetikai módszer, mely segítségével gyógyíthatjuk magunkat és másokat is. Nem tartozik egyik valláshoz sem, egyszerűen csak jobbá teszi az életedet, ha hagyod. Ha szeretnél lelkileg megtisztulni, akkor vágj bele mindenképpen!

A pránanadi több szintből áll és addig mész ezen az úton, ameddig neked jó.

Ennél a módszernél semmi sem kötelező, így ha azt érzed az egyes szint után, hogy megállnál, mert ez hozzásegített célod eléréséhez, akkor állj meg.

De arra nagyon figyelj, hogy hiteles, szakképzett emberektől tanuld meg ezt az energetikai gyógyítást.

Járd körül a témát, hallgass meg tapasztalatokat, mert akárcsak egy tanárnál, itt is nagyon fontos, hogy ki adja neked át a tan rejtelmeit.

Egy ilyen tanfolyam alkalmával nem csak az energetikai kezelést tanulhatod meg, de a gondolkozásodra is hatással lesz. A pránanadi alapja a pozitív életszemlélet, az, hogy jöhet bármi rossz, te már megtanultál másképp reagálni a dolgokra.

Nem azért, mert kis Buddha lettél, hanem azért, mert tudod, hogy minden negatív gondolattal csak magadnak ártasz.

A módszer alapja az, hogy merj változtatni. A gondolataidon, cselekedeteiden, egyszóval mindenen, amivel elégedetlen vagy az életedben. De ha nem változtatsz, akkor ne várd a csodát, ami majd bekopogtat az ajtódon, mert nem jön el. Amint egy kis lépést teszel az ügy érdekében, minden megváltozik.

Csak merj lépni!