Hogyan befolyásolja életünket a Plútó, az átalakulások bolygója 2019-ben?

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Hogyan befolyásolja életünket a Plútó, az átalakulások bolygója 2019-ben?

Kép forrása: Gladkov/depositphotos.com

Cikksorozatunkban sorra vesszük, a különféle bolygók milyen hatást gyakorolnak életünkre globálisan és egyénileg egyaránt. Alábbi cikkünkben a Naprendszer utolsó bolygója, a Plútó kerül sorra. Ez a különleges, távoli, aprócska bolygó sokkal inkább a nemzedékek, mint az egyének életére hat – ez egyúttal azt is jelenti, hogy nagyon erős, egyetemes hatással bír mindannyiunkra. Most eláruljuk, miért!

Az átalakulások bolygója

Az ok, amiért a Plútó elsősorban a generációkra, nem pedig egyénileg, az emberek életére hat, a Földtől való távolsága. Míg nekünk egy földi év kell ahhoz, hogy megkerüljük a Napot, a Plútónak ugyanehhez 248 év szükséges. Ez a bolygó átlagosan 20 évet tölt egy-egy csillagjegyben, tehát egy ember jó esetben is csak 4-5 váltást élhet meg. Éppen emiatt a Plútó malma lassan, de annál biztosabban őröl.

A Plútó az ókori mitológia és a jelenleg ismert asztrológia szerint is a tudatalattival van közvetlen összeköttetésben.

Többnyire fájdalmas megtapasztalások kapcsolhatóak hozzá, ezek a kihívások azonban jellemző módon személyiségünk pozitív átformálásához, fejlődéshez vezetnek – persze csak akkor, ha végigjárjuk az elénk tárt rögös utat.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!