Válassz egy pillangót és megmondjuk a legkülönlegesebb tulajdonságodat

Szirák Viki
Írta: ,
Válassz egy pillangót és megmondjuk a legkülönlegesebb tulajdonságodat

Kép forrása: gostica.com

Talán nem is tudtad eddig, de a pillangók spirituális szempontból mély jelentést hordoznak magukban. Amikor elrepül melletted egy, többnyire csak a szépségét figyeled meg, de valójában az univerzum általuk próbálja eljuttatni hozzád az üzeneteket. Ezért fontos az alábbi asszociációs teszt is: válaszd ki azt a lepkét a képről, amelyik a legjobban tetszik neked, a döntésed ugyanis elárulja, mi a legkülönlegesebb személyiségvonásod.

Érzékeny és nagylelkű vagy

Kevés annyira őszinte, szeretetre méltó ember létezik, mint te! Nem is kell megjátszanod magad, automatikusan mindenkivel nagylelkűen bánsz, és segíteni akarsz nekik. Könnyen beleéled magad mások helyzetébe, emiatt viszont rengeteget aggodalmaskodsz is. Igen, még akkor is, ha nincs rá okod, mert nem a te problémádról van szó.

De ez ellen mégsem tudsz mit tenni, hiszen számodra az a legjobb érzés a világon, ha segíthetsz másoknak, és láthatod rajtuk a boldogságot. Azért próbálj meg kevésbé önzetlen lenni, mert néha a saját károdra hozol áldozatokat!

Művészi hajlamaid vannak

Érzékeny vagy, kreatív, empatikus és kedves. Nem sok olyan ember létezik, mint te: rengeteg ötleted van, tehetséges vagy a művészetekben, és képes vagy különleges kapcsolatokat kialakítani.

Az emberek szívesen állnak le beszélgetni veled, mert rögtön megérted őket. Emiatt van olyan sok barátod is, és ennek köszönheted azt is, hogy amikor párkapcsolatban élsz, a szerelmeddel folyton egymásra vagytok hangolódva. Érzékeny vagy a különböző rezgésekre, így nem csoda, hogy mindenkivel megtalálod a közös hangot.

Bármennyire is társasági lény vagy, időnként azonban szükséged van az egyedüllétre, hogy feltöltődj és regenerálódhass, ilyenkor pedig szárnyal a fantáziád is. Szakíts erre időt, ne akarj mindig ott lenni mindenki mellett!