Pénzügyi horoszkóp tavaszra – Milyen változásokra számíthatsz anyagilag?

Schuster Borka
Írta: ,
Pénzügyi horoszkóp tavaszra – Milyen változásokra számíthatsz anyagilag?

Plusz bevétel, vagy váratlan kiadás? Hátradőlhetsz végre, csendben figyelve, hogyan gyarapszik a bankszámlád, vagy lesz okod aggódni a pénzügyeid miatt? 2019-es pénz horoszkópod elárulja, mit tartogat számodra az új évszak az anyagiak terén.

Kos

Óvatosan költekezz, mert most talán úgy tűnik, hogy jól állnak a dolgok, de hamarosan egy váratlan lehetőség kapcsán jelentősebb kiadásra számíthatsz.

Lehet, hogy a dolog nem lesz életbevágó, és el is halaszthatod, így ha éppen nem engedheted meg magadnak, hogy költs rá, akkor nem kell az utolsó forintodat is kiforgatnod a zsebedből, de sajnálni fogod az elszalasztott alkalmat, ezért jobb, ha most megpróbálod úgy intézni, hogy legyenek tartalékaid.

Rák

A spórolás és a takarékoskodás jó dolog, de vigyázz, hogy ne ess át a ló másik oldalára. Ha minden hónapban félre tudsz tenni egy kis pénzt, az remek, de ne feledd, hogy ha egyáltalán nem élvezed a pénzt, amiért megdolgoztál, az hamar elveheti a lelkesedésedet és fásulttá, életunttá tesz.

Nem kell kirúgni a hámból, de azért néha megengedhetsz magadnak egy-egy apró luxuscikket, egyél egy jó fagyit az első melegebb napokon, vagy vegyél egy szép tavaszi ruhát – ami belefér a költségvetésedbe. A lényeg, hogy örömet okozz magadnak.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv