Ez a munka passzol hozzád a legjobban a csillagjegyed szerint

Kerekes Vivien
Írta: ,
Ez a munka passzol hozzád a legjobban a csillagjegyed szerint

Az utóbbi időben egyre gyakrabban megfordul a fejedben a munkahelyváltás gondolata? Esetleg úgy érzed, mégsem azt tanulod az egyetemen, ami igazán érdekelne? Vagy csak szimplán arra vagy kíváncsi, milyen területen tündökölhetnél a legjobban? Akkor van egy jó hírünk: a csillagjegyed segíthet az útmutatásban!

Kos

Kosként született vezető vagy, ennek köszönhetően pedig a munkahelyeden hamar csúcsra törhetsz. 

Hajlamos lehetsz azonban arra, hogy belekezdj több projektbe is, de ahogy a lelkesedésed alábbhagy, egyiket sem fejezed be. Ilyenkor segítségedre lehetnek a kollégáid vagy barátaid, akik támogatnak a terveidben, és az őrült ötleteidben is meglátják a lehetőségeket.

Ezek alapján számodra a tökéletes munka olyan, ami magában foglalja a versenyzést és akár a mozgást is, például: személyi edző, sportoktató, de a team leader pozíció vagy a koordinátori állás is passzolna hozzád, hiszen imádod kezedben tartani az irányítást.

Bika

A munkahelyükön a Bikák kifejezetten gyakorlatiasak, és megalapozott döntéseket hoznak, így vezetőként és beosztottként is megállják a helyüket.

Ha te is ebben a jegyben születtél, jellemző rád, hogy szorgalmasan dolgozol, a lelkesedésednek köszönhetően pedig szuper csapatjátékos vagy – bár a makacsságod időnként okozhat problémákat.

Olyan foglalkozást érdemes választanod, ahol a kemény munkát és odaadást értékelik, például a sales vagy pénzügyi tanácsadás világában, de akár a virágkötészet és az élelmiszeripar is közel állhat hozzád.

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!