Milyen partner és szülő vagy? Horoszkópod elárulja

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Milyen partner és szülő vagy? Horoszkópod elárulja

Kép forrása: asife/depositphotos.com

Egy-egy jellemzésből még nem szabad örökérvényű tanulságokat levonni, de ami tény az tény: évszázados, ha nem évezredes hagyománya van a horoszkópoknak. Itt az ideje tehát szembenézni azzal, a te jegyed szülöttei hogyan viselkednek szülőként és partnerként!

Ikrek Kép forrása: theknot.com

Az ikrek hajlamosak rá, hogy túlságosan szigorúak legyenek gyermekeikkel, miközben irreális elvárásokat támasztanak eléjük, így erre különösen figyelniük kell a nevelés során. Ez azért is lényeges, mert nem éreztetik elég gyakran gyermekeikkel, hogy mennyire fontosak számukra, így ezeket az alkalmakat is gyarapítani kell.

Mivel nagyon kíváncsi természet, minden és mindenki érdekli – így a hűség időnként kifejezetten nehezére esik. Odaadó, törődő és a maximumot nyújtja a párkapcsolatokban, de a legtöbbször csak addig hozza legjobb formáját, amíg fülig szerelmes.

Később az újdonság varázsa alább hagy, és ezt az ikrek nagyon nehezen dolgozza csak fel.

Mérleg Kép forrása: ontobaby.com

A mérleg legnagyobb feladata, hogy megtalálja az egyensúlyt a mozgalmas élet és a gyereknevelés között. Igazi tehetsége van az állandó jövésmenéshez, aminek persze hátránya, hogy kevesebb időt lehet csemetéivel.

Őket egyébként leginkább barátként, semmint gyerekként kezeli, csak ritkán állít eléjük elvárásokat, ritkán hoz szabályokat.

Párkapcsolatában leginkább a romantikára alapoz, imádja az udvarlást, ismerkedést, szereti mindennek megadni a módját, ami a randevúkat és a szeretkezéseket illeti.

Szívesen veszi a kedveskedést és az udvarias közeledést, nem szereti, ha erőszakosan lerohanják, szerinte a fokozatosság csak sokkal tovább korbácsolja a vágyakat és az érzelmeket.

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!