Mikor született a párod? A születési időpontja alapján rengeteget megtudhatsz róla

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Mikor született a párod? A születési időpontja alapján rengeteget megtudhatsz róla

Kép forrása: unsplash

A számmisztika szerint minden mindennel összefügg, és pontos számítások segíthetnek abban, hogy valakit a neve, vagy éppen a születési időpontja alapján besorolhassunk valahova. Éppen ezért elég, ha tudod, mikor született a kiszemelted, és máris kiderítheted, milyen lesz a szerelemben.

Így számolhatod ki

Végtelenül egyszerű a dolgod, ugyanis először csak össze kell adnod a születési dátumában szereplő számokat, például: ha 1989.12.31. a születési dátuma, akkor 1+9+8+9+1+2+3+1=34. Ezután a kapott kétjegyű számot is össze kell adnod, míg egyjegyű szám nem lesz belőle. A példánál maradva 3+4=7 Ennek a férfinak a számmisztika alapján 7-es a száma. De mit árul ez a szám a szerelméről?

A száma 1-es

Ez a férfi igazi hódító szellem, nagyon magabiztos, és nem sűrűn fordul elő vele, hogy nem szerzi meg, amit (akit) akar. Lebilincselő, nagyvonalú és figyelmes partner, aki pontosan tisztában van vele, milyen előnyös tulajdonságai vannak. Ennek ellenére – vagy talán éppen ezért – nagyon sérülékeny az egója, könnyen megbántódik.

Ha szeretnéd őt, csak bókolnod kell neki, és máris nyert ügyed van.

A száma 2-es

Ennek a férfinak van egy nagyon gyengéd, már-már nőies, sérülékeny énje, messze nem az a tipikus macsó fazon. Figyelmes, törődő személyiség, aki kedveli a klasszikus szerepeket – de ez nem azt jelenti, hogy úgy véli, a nőnek a konyhában a helye.

Csupán szeret udvarolni, lépésről lépésre haladni, kedveli, ha kibontakoztathatja az érzelmeit, és a kiszemeltje is ugyanígy feloldódhat a társaságában. Nagyon ragaszkodó típus, általában az első igaz szerelme az utolsó is marad.

A száma 3-as

Ez a férfi nagyon sármos tud lenni, általában sokoldalú, talpraesett, amit leginkább kíváncsi természetének köszönhet. Mindig mindenről van véleménye, és bár társalogni imád, nem igazán enged a saját elképzeléseiből. Sármos, többnyire sikeres – de legalábbis a sikerre törekszik – és ő az a férfi, aki pillanatok alatt kidumál a ruhádból. Bár alapvetően a könnyed kalandok híve, ha szeretnéd megtartani, nagyon mélyen fel kell keltened az érdeklődését és nem szabad túl korán beadnod a derekadat.

Ilyen a férfi a szerelemben: már a születési időpontja alapján is rengeteget megtudhatsz róla

A száma 4-es

Sokszor négyes a száma a lehető legkorrektebb, legsikeresebb férfiaknak, ők ugyanis nem csak pontosak, hanem megbízhatóak is egyben. Nem igazán köntörfalaznak, szeretik, ha egyenesen megmondhatják a véleményüket, és ugyanezt várják el a környezetüktől is. 

Ő lesz az a férfi, aki kerekperec közli veled, ha csak ágyba szeretne bújni, hogy ne érjen meglepetésként, ha utána felszívódik.

Általában azonban nem az a jellemző, hogy ennyire nyitottak, ugyanis nagy hangsúlyt fektetnek az eleganciára, a finom megjelenésre, stílusra. Feltéve persze, ha te is úgy viselkedsz vele, hogy méltónak találjon erre a magatartásmódra.

A száma 5-ös

Az ötös számmal rendelkező férfiak nem egyszerű esetek, de feltétlenül érdekesek és különlegesek. Imádnak társaságba menni, mindig körülveszik magukat számukra kedves emberekkel. Lelkesek, fontosnak tartják a szabadságot és örök optimisták. Finoman szólva sem esik nehezükre a hódítás, sikeresek a nőknél. Éppen ezért nem túl könnyű megfogni őket, ráadásul tényleg szeretik a szingli életvitelt, még ha vágynak is a törődő szeretetre. Egy ilyen férfit csak akkor tarthatsz meg hosszú távon, ha nagyon magabiztos, érdekes személyiség vagy, aki ráadásul nem akarja magához láncolni a partnerét.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!