Te milyen társ vagy valójában a párkapcsolatodban? A horoszkópod elárulja

Schuster Borka
Írta: , Frissítve:
Te milyen társ vagy valójában a párkapcsolatodban? A horoszkópod elárulja

Egy kapcsolatban mindenki igyekszik a legjobb oldalát mutatni, de vajon milyen lehet valójában veled élni? Csillagjegyed árulkodik arról, hogy hogyan is viselkedsz a szerelmi életedben.

Szűz

A Szűz a harmóniára és az egyensúlyra törekszik, és mivel jó szervezőkészséggel és rugalmassággal megáldott ember, a kapcsolataiban is hajlamos lehet arra, hogy engedjen a saját érdekeiből, ha ezzel elkerülheti a konfliktust és fenntarthatja a jó viszonyt.

Ez egy egészséges mértéken belül kifejezetten szerethető és jó emberi tulajdonság, de légy óvatos, csak azért, hogy a nyugalmat megőrizd, ne nyelj le mindent, neked is jogod van jelezni, ha valami zavar téged!

Mérleg

A legszebb jegyként számon tartott Mérleg nem csak ragyogásával, humorával, észjárásával is leveszi a lábáról partnerét, így könnyedén csavar bárkit az ujja köré.

Sajnos azonban hamar érdeklődését veszti, és ekkor ugyanolyan könnyen lép tovább, mint amilyen elszántnak mutatkozhatott a kapcsolat elején.

Ha valakibe igazán szerelmes leszel, akkor az megfoghatja veled az isten lábát, de akihez csak múló fellángolás hajt, azzal csúnyán ki is babrálhatsz.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!