Ez a parfüm illik hozzád a csillagjegyed szerint

Írta: ,

A szaglás valószínűleg az egyik legalulértékeltebb érzékünk, pedig állítólag ez határozza meg, kit mennyire tartunk szimpatikusnak, mikor esünk szerelembe, vagy éppen milyen emlékek idéződnek fel bennünk egy helyzet kapcsán. Éppen ezért fontos, hogy ha parfümöt használsz, olyat válassz, ami illik a személyiségedhez, és ahhoz, amit magadról a világnak akarsz mondani.

Kos

A Kosok energikusak, szeretik a szenvedélyt, imádják a kalandot, és nem sokat gondolkodnak, amikor arról van szó, hogy egy új lehetőségbe ugorjanak fejest.

Ha a Kos jegy szülötte vagy, a virágosak valószínűleg nem a te illataid, viszont az izgalmas, merész illatkombinációk, melyekben egy csipetnyi frissesség is vegyül, közelebb állnak hozzád.

Keresd a mentolt, a fahéjat, de akár a dohány is jó választás lehet, a lényeg, hogy minél meglepőbb, minél ingergazdagabb legyen az illat.

Bika

A Bikák higgadtságához, és kitartó, mély érzelmeikhez a megfontolt, ősi ösztönöket idéző, mégis megnyugtató és gazdag illatok illenek a legjobban, így például a keleti parfümök illatvilága közel állhat hozzájuk.

Az aromaolajok, a narancs vagy a vanília jó választás, de az egzotikus virágok, például a jázmin is jól illik a személyiségükhöz.

Nem annyira az illatok bonyolultsága vonzza őket, viszont szeretik, ha egy parfümnek szépen leírható karaktere van.