Amilyen az otthonod lenne, ha a csillagjegyed alapján rendeznéd be

Szirák Viki
Írta: ,
Amilyen az otthonod lenne, ha a csillagjegyed alapján rendeznéd be

Kép forrása: unsplash.com

A csillagjegyed még a lakberendezésben is segíthet! Hiszen a tulajdonságaid alapján megjósolja, milyen trendek, kiegészítők és színek passzolnának hozzád, és ez alapján megálmodhatod a tökéletes otthont is. Az alábbi képek megmutatják, hogy ha a horoszkópod szerint rendeznéd be a lakásodat, hogy nézne ki a végeredmény.

Tűzjegyként tele vagy energiával, imádod a kalandokat, és ez a vibráló energia az otthonodban visszatükröződik.

Általában többre tartod az élményeket a tárgyi értékeknél, ezért többet költesz utazásra és szórakozásra, mint lakberendezési tárgyakra.

Ennek köszönhetően a csillagjegyed alapján a tökéletes otthon számodra tele van személyes tárgyakkal, emlékekkel, fényképekkel.

Ezen felül érdemes a fehér falak helyett inkább energikus színeket választanod, mint a piros, pink vagy a narancssárga, amelyek szinte önmagában képesek életre kelteni a szobát, és kifejezi a belső lelkivilágodat is. Kerülöd a sötét, fáradt árnyalatokat - a te otthonod mindig napfényes és élettel teli!

A Bika földjegy, emiatt pedig mindig is vonzották a természetes anyagok, mint például a rusztikus fa vagy a csiszolatlan kő.

A lakásodnak is ezt a természetességed kedvelő hozzáállást kellene tükröznie!

Az otthonodban leginkább a zöld, barna, szürke, narancssárga színeket érdemes egymással vegyítened, és természetesen az élő növények sem maradhatnak ki a listából.

Időt álló a végeredmény, ami sosem megy ki a divatból!

Fókuszban

3 napos őszi nagytakarítás - Ha ezeket a lépéseket betartod, az egész lakás ragyogni fog!

Rakd össze a top tisztítós kosarat: 6 kellék takarításhoz, amikkel gyerekjáték lesz az otthonod tisztán tartása

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján