Tényleg össze akarsz vele költözni? Csillagjegyek, akiknek problémás az együttélés

Balatoni Dóra
Írta: ,
Tényleg össze akarsz vele költözni? Csillagjegyek, akiknek problémás az együttélés

Kép forrása: laurenlarsenblog.com

Az együttélés általában még azoknál sem megy zökkenőmentesen, akik régóta ismerik egymást és igazán jóban vannak. Türelem, tolerancia és kompromisszumkészség – ha ezek nincsenek meg, akkor bizony számíthatunk arra, hogy nem lesz zökkenőmentes az összeköltözés. Mindannyian különbözőek vagyunk és mindegyikünknek vannak rossz pillanatai is, arról nem is beszélve, hogy a csillagjegyek alapján is létezik kompatibilis és nem kompatibilis párosítás. Kíváncsi vagy, mit válaszolnak a csillagok arra a kérdésre, hogy összeköltözz-e a barátnőddel vagy a szerelmeddel? Cikkünkben azokat a párosításokat mutatjuk be, amelyek problémásak lehetnek!

Halak és Mérleg Kép forrása: junebugweddings.com

A Halak és a Mérleg párosítás elsőre tökéletesnek tűnhet, hiszen egyformán romantikusak és szeszélyesek, ám gyakran hajlamosak egy képzelt világban élni.

Elrugaszkodnak a valóságtól, nem tudják megkülönböztetni az igazit a képzelttől.

Ez még nem is lenne akkora baj, ám amikor szembesülnek a valósággal és a problémákkal, rájönnek, hogy mindketten máshogyan akarják azt megoldani.

Ilyenkor kiütköznek az ellentétek: a Mérlegek kedvelik a racionalitást és szeretik kibeszélni magukból a bajaikat, ezzel szemben a Halak, akik tele vannak érzelemmel, inkább elvonulnak és magukban oldják meg a problémát.

Bak és Kos Kép forrása: oncewed.com

A Bak és a Kos csillagjegyűeknek teljesen más céljaik vannak az életben. A Kosok szeretnek spontán döntéseket hozni, amelyek mások számára néha felelőtlennek tűnhetnek.

Ezzel szemben a Bakok mindig a biztonságra és a stabilitásra törekszenek. Emiatt, ha együtt kell élniük, a Kosok egy idő után türelmetlenné válhatnak.

Abban egyformák, hogy tele vannak ambícióval, a pénzügyekről mégis teljesen más elképzeléseik vannak. Míg a Bakok szívesen spórolnak és tesznek félre a nehéz időszakokra, addig a Kosok szinte egyből elköltik pénzüket.

A Bakok szeretnek elpepecselni a dolgokkal, a lassú haladás hívei, a Kosok ezt ki nem állhatják.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv