Össze akarsz vele költözni? Csillagjegyek, akiknek problémás az együttélés

Kovács Andrea
Írta: ,
Össze akarsz vele költözni? Csillagjegyek, akiknek problémás az együttélés

Kép forrása: laurenlarsenblog.com

Az együttélés általában még azoknál sem megy zökkenőmentesen, akik régóta ismerik egymást és igazán jóban vannak. Türelem, tolerancia és kompromisszumkészség – ha ezek nincsenek meg, akkor bizony számíthatunk arra, hogy nem lesz zökkenőmentes az összeköltözés. Mindannyian különbözőek vagyunk és mindegyikünknek vannak rossz pillanatai is, arról nem is beszélve, hogy a csillagjegyek alapján is létezik kompatibilis és nem kompatibilis párosítás. Kíváncsi vagy, mit válaszolnak a csillagok arra a kérdésre, hogy összeköltözz-e a barátnőddel vagy a szerelmeddel? Cikkünkben azokat a párosításokat mutatjuk be, amelyek problémásak lehetnek!

Ikrek és Szűz Kép forrása: stephaniesterjovski.com

Az Ikrek és a Szűz nem egy jó párosítás, összeköltözés esetén pedig különösen kiütközhetnek a különbségek.

Abban hasonlítanak, hogy mindketten nagyon könnyen alkalmazkodnak az új környezethez, viszonylag jellemző rájuk a kompromisszum-készség, ám jellemzően egyikük sem szeret intézkedni, ha felmerül egy probléma, például szerelőt kell hívni.

Mindketten nagyon jól kommunikálnak, egy idő után viszont problémát okozhat az is, ha mindent ezerszer átrágnak.

Kialakulhat tovább egyfajta egyenlőtlenség azáltal, hogy a Szűz bölcs és óvatos emberként mindig pátyolgatja a kiszámíthatatlan Ikreket.

 

Bika és Nyilas Kép forrása: stephaniesterjovski.com

A Bikában és a Nyilasban nem sok közös van, ezért egy összeköltözés problémás lehet.

Míg a Bikák szeretnek erősnek tűnni, függetlenségre vágynak, ám igen hűségesek, addig a Nyilasok túlságosan nyugodt vérmérsékletűek.

A Bikák a lakás berendezésekor nagy figyelmet fordítanak az apróságokra, a dekorációra és a külsőségekre, a Nyilasoknak viszont inkább az számít, mennyire kényelmes és praktikus például egy ágy vagy egy kanapé.

Ha párként költöznek össze, akkor az elején jól indulhat a dolog, később azonban lehetnek problémák, a Nyilasok ugyanis nem kedvelik a kötöttségeket.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!