Beléptünk az Oroszlánok időszakába: erre számíthatsz a következő néhány hétben

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Beléptünk az Oroszlánok időszakába: erre számíthatsz a következő néhány hétben

Kép forrása: unsplash

A Rákokat búcsúztatjuk a hónap végén, azonban egyúttal új uralkodó jegyet is köszönhetünk: elérkezett az oroszlánok időszaka. Míg a mögöttünk álló hetek kifejezetten érzelem gazdagok voltak, rendszeresen konfliktusokkal, kisebb-nagyobb hullámvölgyekkel megtűzdelve, addig most szerencsére egy könnyedebb, vidámabb hónap vár ránk.

Az Oroszlánok meglehetősen megosztó személyiségek, ami annak köszönhető, hogy teljesen egyénfüggő, melyik énjük uralkodik el rajtuk. Ahogy minden jegynek, úgy az Oroszlánoknak is akad pozitív, illetve negatív oldala: utóbbinak „köszönhetően” hatalmaskodóvá, fellengzővé, lenézővé válhatnak, ezek tehát az elsődlegesen rossz aspektusai a hónapnak. Szerencsére azonban pozitív oldala is van ennek a határozott jegynek – ilyen a melegszívűség, az optimizmus, a segítőkészség és a határozott hozzáállás. Ez a két véglet határozza meg majd az előttünk álló néhány hetet is!

Központi hely jut a családnak és a barátoknak

Nyáron szinte természetes jelleggel töltünk több időt a szeretteinkkel, azonban erre a fontos dologra egyenesen kiváló lehetőséget kínál a július vége és az augusztus vége közti néhány hét.

Az Oroszlánok számára kiemelten fontos szeretteik védelmezése, a róluk történő gondoskodás, a nagyvonalúság.

Ugyanakkor a szenvedélyre se mondanak nemet, most tehát minden alkalmas arra, hogy megtaláld az igazit, vagy több időt tölts vele, és kihozd kapcsolatotokból a maximumot. Érdemes a távolabbi ismerősökkel, barátokkal is ápolni a viszonyt sőt, a korábbi konfliktusok rendezésére is remek lehetőségek kínálkoznak majd. Optimista, lelkesítő, életerővel teli ez a pár hét, kár ezt figyelmen kívül hagyni!

Amikre érdemes figyelned

Az Oroszlánoknak nagyon számítanak a külsőségek, a luxus, a pompa, sokan hajlamosak lesznek ezekre a látszat-dolgokra túl nagy hangsúlyt fektetni. Jó ötlet határt húzni, felismerni, mikor elhatalmasodna rajtad a megfelelési kényszer.

A költekezés sem áll távol az Oroszlán jegyűektől, legyél óvatos a szezonvégi leárazásokkal és próbálj kicsit előre gondolkozni, mielőtt kiürítenéd a pénztárcádat.

A kritikát sajnos nagyon rosszul viselik az Oroszlánok, minden a lelkükre vesznek, ezért te is az átlagosnál érzékenyebben reagálhatsz a negatív véleményekre – ha van rá mód, kicsit napold el a téged ért vádakat és inkább szeptemberben gondold át azok létjogosultságát.

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?