Az Oroszlán személyiségjegyei – 5 meghökkentő, de igaz tulajdonság

Szőke Angéla
Írta: ,

Milyen tulajdonságok tesznek egy oroszlán jegyű embert igazi vérbeli Oroszlánná? Az első, ami erről a jegyről az eszünkbe juthat, az a felszínesség és a hiúság, pedig ez közel sem ilyen egyértelmű, ha az embernek van esélye jobban megismerni őket. Ez a büszke csillagjegy nemcsak született vezető, hanem végtelenül lojális és szeretetteljes személyiség is, akit természetes karizmája és pozitív kisugárzása a középpontba helyez, bárhová is megy. Nézzük, mi az Oroszlán öt legmeglepőbb tulajdonsága.

1. Nem ajánlatos visszaélni a kedvességével

Az Oroszlán alapvetően kedves személyiség, akinek fontos, hogy környezete boldog legyen és ezért hajnaldó is tenni. Remek beleérző épességgel rendelkeznek, ami jószívű és nagylelkű emberré teszi őket.

Ha valakinek szüksége van valamire, az Oroszlán erőn felül próbál neki segíteni.

Azonban ha valaki visszaél önzetlenségével, akkor bizony kevésbé csábos oldaláról ismerheti meg. Ha úgy érzi, kihasználták kedvességét, éktelen haragra gerjed és a poklot szabadítja az illetőre, aki egyből megtanulja, hogy soha többet nem húzzon ujjat vele.

2. Nem pazarolja az idejét arra, hogy haragot tartson

Természetéből adódóan megbocsátó személyiség, egyszerűen nem érzi szükségét a gyűlölködésnek. Az Oroszlán dühe félelmetes tud lenni ugyan, de nem sosem tart haragot, mert egyszerűen nem hajlandó utat engedni a negatív gondolatoknak. Egyenes ember, aki hisz az őszinte kommunikációban és mindig megmondja, kiről mit gondol. A mérgező neheztelés és gyerekes gyűlölködés azonban nem az ő asztala, inkább gyorsan megbocsát és tovább lép.

Fókuszban

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

3 óriási tévhit a hurutos köhögéssel kapcsolatban

Okos tetőablak: együtt a kényelem és a funkció