Az Oroszlán jegyűek 5 pozitív tulajdonsága – Magadra ismersz?

Balog Marianna
Írta: ,
Az Oroszlán jegyűek 5 pozitív tulajdonsága – Magadra ismersz?

Bár egy ember jellemrajzának felállításánál az asztrológusnak nem elegendő pusztán az illető napjegyét ismernie, mégis a napjegy az, amely általában a legnagyobb mértékben képes befolyásolni az egyén személyiségét. Az „Ilyen vagy, ha…” cikksorozatunkban megvizsgáljuk mind a tizenkét állatövi jegy jó és rossz tulajdonságait egyaránt. Ha Oroszlán vagy, ez az írás neked szól. Tarts velünk, és fedezd fel a jó tulajdonságaidat!

Őszinte Kép forrása: luscious.net

Őszinteséged határtalan. A te szótáradban még a kegyes hazugság fogalma sem szerepel. Akkor is igazat mondasz, ha azzal esetleg vérig sérted a másikat.

Akkor sem folyamodsz még csak füllentéshez sem, ha az igazság kimondásával nagy kárt okozol magadnak.

Őszinteséged tisztességességgel párosul, mely két tulajdonság együttes birtoklásával hamar kivívod magadnak mások tiszteletét.

Felelősségteljes Kép forrása: mydomaine.com

Te vagy az, akinek mindig rend van az íróasztalán, és a hivatalos papírok is külön dossziékba rendezve sorakoznak a polcodon. A befizetni való kötelezettségeidet igyekszel jóval a határidő előtt teljesíteni.

A családod és a barátaid mindig számíthatnak rád csakúgy, mint a kollégáid. Otthon és a munkahelyen egyaránt felelősségteljesen helytállsz még a legnagyobb kihívások idején is.

Vezetői ambícióid nem merülnek ki a siker utáni áhítozásban, az élet minden területén vállalod tetteidért a felelősséget.