Így szeretnek az Oroszlán férfiak! Az Oroszlán szerelmének fény- és árnyoldalai

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Az oroszlánok igazán pozitív, optimista beállítottságú emberek. A legtöbbször kedvesek és nyitottak másokkal, ám rossz tulajdonságaik közé sorolható, hogy hajlamosak a hiúságra. De milyenek a szerelemben?

Igazi hódító és gavallér

Az oroszlán férfi vérbeli hódító, nem esik nehezére, hogy elnyerje a választott hölgy kegyeit. Szimpátiát kelt másokban, ugyanis erős a kisugárzása, kedves és segítőkész, de azért hajlamos átesni a ló túloldalára. Utóbbi esetén túlságosan is harsány, a társaság középpontja lesz és mindenki figyelmét magára vonja – ami hogy, hogy nem, még akár vonzóvá is teheti számodra. Ezzel a viselkedéssel ugyanis éppen azt hirdeti magáról, hogy egy erős férfi, akire mindenki áhítozik, és sok esetben egyébként nem is téved.

Szerelmének óriási előnye, hogy akit közel enged magához, azt igazán nagylelkűen kezeli. Ha egy oroszlán a szerelmed, akkor biztos lehetsz benne, hogy majd gondoskodik rólad, elhalmoz meglepetésekkel, és mindent megtesz azért, hogy a lehető legnagyobb kényelmet, luxust tudja biztosítani számodra. Ez utóbbi persze mindenki esetében mást jelent, de a lényeg az, hogy sokat tesz a boldogságodért.

Így szeretnek az Oroszlán férfiak! Az Oroszlán szerelmének fény- és árnyoldalai

Makacs és kitartó – de csak akkor, ha minden gördülékenyen megy

Nagyon erős és céltudatos férfi, amilyen célt kitűz maga elé, azt az esetek túlnyomó többségében eléri. Ha nem sikerül elsőre, akkor megpróbálja sokadszorra is, általában más módszereket, praktikákat vet be, de az egója egyszerűen nem engedi, hogy feladja. Ha mégis megteszi, alaposan eltussolja az ügyet, vagy úgy állítja be, hogy más a hibás, és ő már egyszerűen nem tehetett mást.

Kiemelkedően fontos szerepet tölt be nála a szexuális élet, szenvedélyes jegy, ezért ragaszkodik az odaadó szeretőkhöz.

Sokszor magának sem ismeri el, de úgy érzi, neki mindenből (és mindenkiből) a legjobb, legtökéletesebb jár, ebből pedig az ágyban sem enged. Ha nem passzol össze a választottjával a hálószobában, akkor alkothatnak bármennyire nyerő párost, az oroszlán gyorsan tovább fog lépni.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!