Így szeretnek az Oroszlán férfiak! Az Oroszlán szerelmének fény- és árnyoldalai

Így szeretnek az Oroszlán férfiak! Az Oroszlán szerelmének fény- és árnyoldalai

Címlap / Életmód / Ezotéria / Így szeretnek az Oroszlán férfiak! Az Oroszlán szerelmének fény- és árnyoldalai

Az oroszlánok igazán pozitív, optimista beállítottságú emberek. A legtöbbször kedvesek és nyitottak másokkal, ám rossz tulajdonságaik közé sorolható, hogy hajlamosak a hiúságra. De milyenek a szerelemben?

Igazi hódító és gavallér

Az oroszlán férfi vérbeli hódító, nem esik nehezére, hogy elnyerje a választott hölgy kegyeit. Szimpátiát kelt másokban, ugyanis erős a kisugárzása, kedves és segítőkész, de azért hajlamos átesni a ló túloldalára. Utóbbi esetén túlságosan is harsány, a társaság középpontja lesz és mindenki figyelmét magára vonja – ami hogy, hogy nem, még akár vonzóvá is teheti számodra. Ezzel a viselkedéssel ugyanis éppen azt hirdeti magáról, hogy egy erős férfi, akire mindenki áhítozik, és sok esetben egyébként nem is téved.

Szerelmének óriási előnye, hogy akit közel enged magához, azt igazán nagylelkűen kezeli. Ha egy oroszlán a szerelmed, akkor biztos lehetsz benne, hogy majd gondoskodik rólad, elhalmoz meglepetésekkel, és mindent megtesz azért, hogy a lehető legnagyobb kényelmet, luxust tudja biztosítani számodra. Ez utóbbi persze mindenki esetében mást jelent, de a lényeg az, hogy sokat tesz a boldogságodért.

Így szeretnek az Oroszlán férfiak! Az Oroszlán szerelmének fény- és árnyoldalai

Makacs és kitartó – de csak akkor, ha minden gördülékenyen megy

Nagyon erős és céltudatos férfi, amilyen célt kitűz maga elé, azt az esetek túlnyomó többségében eléri. Ha nem sikerül elsőre, akkor megpróbálja sokadszorra is, általában más módszereket, praktikákat vet be, de az egója egyszerűen nem engedi, hogy feladja. Ha mégis megteszi, alaposan eltussolja az ügyet, vagy úgy állítja be, hogy más a hibás, és ő már egyszerűen nem tehetett mást.

Kiemelkedően fontos szerepet tölt be nála a szexuális élet, szenvedélyes jegy, ezért ragaszkodik az odaadó szeretőkhöz.

Sokszor magának sem ismeri el, de úgy érzi, neki mindenből (és mindenkiből) a legjobb, legtökéletesebb jár, ebből pedig az ágyban sem enged. Ha nem passzol össze a választottjával a hálószobában, akkor alkothatnak bármennyire nyerő párost, az oroszlán gyorsan tovább fog lépni.

Egy oroszlánnak nem mondhatsz nemet

Sajnos képtelen elviselni a nemleges választ, és gyűlöli, ha bármiben is megsértik a hiúságát, büszkeségét. Márpedig hajlamos arra, hogy a legapróbb kritikát is személyes sértésnek vegye, és a lelkébe való gázolásként értékelje. Bár azt mondja, bírja az őszinteséget, valójában borzasztóan esik számára mások realista véleménye. Éppen ezért nagyon nehéz vele bármit megbeszélni akkor, ha a problémamegoldás során felmerül, nem csinált mindent tökéletesen. El lehet jutni vele erre a szintre is, de nem egykönnyen.

Hajlamos a lustaságra, ami némileg szembemegy azzal, hogy mennyire kitartó, és ez egyfajta kettőséget ébreszthet a személyiségében, aminek a hatására nyűgössé válhat.

Tudja, hogy mennie kellene, csinálnia a dolgát, de ha elhatalmasodik rajta a kényelem, akkor képtelen rászánni magát bármire. Persze, ebben az esetben nem élvezi a lustálkodást sem, mert állandóan arra gondol, hogy mit halasztott el… A nehéz napjain gyakran ez okozza a rosszkedvét és emiatt lesz ingerlékeny.

Egy erős oroszlán, vagy egy doromboló kiscica? Mindkettő!

Kapcsolatban hátrányos lehet, hogy szüksége van az állandó elismerésre, babusgatásra, ami furcsa, hiszen sokan nem ezt várják el egy férfitől (főleg nem egy oroszlántól). Persze, a világért sem ismerné el, mennyire igényli mindezt, ugyanis imádja a nagy és erős férfi képét mutatni.

Ugyanakkor nagyon vágyik arra, hogy otthon kicsit leereszthessen, és doromboló kiscica lehessen – de persze csak akkor, ha a szerelme még ekkor is a tökéletesség mintaképét látja benne.

Képek forrása: ArturVerkhovetskiy/Depositphotos.com

VIDEO Ők a legkedvesebb és egyben legszebb csillagjegyek

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!