Oroszlán a csillagjegyed? Ezekre számíthatsz párkapcsolatban a többi csillagjegytől

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Oroszlánként népszerű, optimista ember vagy, akinek azért akadnak irigyei. Rosszabb napokon hajlamos lehetsz a hatalmaskodásra, és hiúságba, önzésbe csaphat át egyébként vonzó önbizalmad. De milyen vagy a szerelemben?

Cikksorozatunkban megvizsgáljuk mind a tizenkét állatövi jegyet, hogy megtudjuk mire számíthatnak a többi jegy szülötteitől, ha párkapcsolatról van szó. Ha Oroszlán vagy, ez a cikk neked szól.

Oroszlán – Kos Kép forrása: Forewer/Depositphotos

Vajon mi sülhet ki két ilyen tüzes jegy találkozásából? Nagyon kétesélyes a dolog: vagy imádjátok, vagy gyűlölitek, és az őrületbe kergetitek egymást.

Mivel hasonlít a felfogásotok, a hozzáállásotok, jó esély van rá, hogy működni fog a szerelmetek. Lelkesek, dinamikusak vagytok, de oroszlánként te még nagyobb kanállal habzsolod az életet, mint a kos, ráadásul egyértelműen nem adsz le domináns szerepedből, és kérdéses, hogy ő ezt tudja, vagy akarja-e tolerálni.

Ha igen, és nem zavarja, hogy neked nagyon fontos mások visszajelzése, akkor kifejezetten boldogok lehettek együtt.

Ellenkező esetben sok heves vita és összetűzés kíséri majd az életeteket, amit egyikőtök sem képes hosszútávon elviselni.

Oroszlán – Bika Kép forrása: kiuikson/Depositphotos

Általában nagyon jól indul a bika és az oroszlán kapcsolata, de sajnos a legtöbb esetben nem marad tartós a boldogság.

A partnered csak ámul-bámul rajtad, az életviteleden, a felfogásodon, jó eséllyel teljesen lenyűgözöd.

Igazi mázlistának érzi magát melletted, és folyton tanul a szerelemről az oldaladon.

Azonban idővel megjelennek a különbözőségeitek: te aktív, pörgős vagy, a bika viszont inkább otthonülős, nyugalomra vágyik. Mindezt úgy értékeled, hogy korlátozni próbál, vissza akar fogni, és ha valami, akkor ez szörnyen idegesít.

Az egészre rátesz egy lapáttal, hogy nagyon nem értetek egyet az anyagiakat illetően, ezért jó esély van rá, hogy a szerelmeteket megmérgezik a hétköznapi gondok.