Hogy állsz önbizalom terén? Csillagjegyed sokat elárul róla

Írta: ,

Egy percig sem kételkedsz magadban, és akár olyasmibe is beleugrasz, amiről mások kétszer is meggondolnák? Vagy éppen ellenkezőleg, a saját bizonytalanságod tart vissza a sikerektől, amiket egyébként gyerekjáték lenne számodra elérni? A csillagjegyek árulkodhatnak arról, hogyan is állsz az önbizalom terén. Rád igazak a leírtak?

A Kosoknak nincs gondjuk az önbizalommal, mivel általában nem mérlegelnek sokáig, mielőtt belevágnak valamibe, így azon sem aggódnak, hogy nem lesznek képesek elérni a kitűzött célt.

Egy-egy csalódás ugyan átmenetileg letörheti a Kosok önbizalmát, de ha rosszul is érzik magukat emiatt, az csak addig tart, míg meg nem látják az újabb feladatot, ekkor ugyanis ismét hezitálás nélkül dolgozni kezdenek.

Bika Kép forrása: urbanoutfitters.com

A Bikák sikere abban rejlik, hogy bár az önbizalmuk nem kiemelkedő, nem is gondolják úgy, hogy nem elég jók valamihez, csak azt hiszik, sokkal többet kell dolgozniuk az eléréséért, mint másoknak.

Ennek azonban az az eredménye, hogy magasan az elvárások felett teljesítenek, és mindeközben szerények is maradnak, így a Bikák esetében a kicsit alacsonyabb önbizalom abszolút pozitív eredményeket hozhat.