Olyan vagy, amilyen gyümölcsöt szeretsz!

Fischer Anna
Írta: ,
Olyan vagy, amilyen gyümölcsöt szeretsz!
Talán meglepő megközelítés, de létezik olyan elmélet, amely szerint az általunk leginkább szeretett és rendszeresen fogyasztott gyümölcsök is befolyásolják személyiségünket. Hogy ez igaz vagy sem, azt mindenki döntse el maga, lássunk mindehhez néhány példát!
Alma

Ha a legnagyobb kedvenced az alma, akkor valószínűleg nyitott, optimista és vidám az alapszemélyiséged. Szereted a mozgalmas életet, a hosszú és változatos utazásokat.
 
Temperamentumod magával ragadja a környezetedet, így nem csoda, hogy sokszor vagy a társaság hangadója. Szereted a nagy társasági életet, megjelenésedben pedig nem riadsz vissza az extravagáns ruháktól, külsőtől sem.

Ananász
Ha az ananászt szereted a gyümölcsök közül a legjobban, akkor biztosan nincsenek önbizalom problémáid. Határozott vagy és céltudatos, és bár igaz, hogy az élet nevelt erre, de most képes vagy élni ezekkel a szerzett tulajdonságaiddal.
Jó szervező vagy, de nem így születtél, hanem megtanultad, hogy hogyan csinálj mindent egyre jobban. Határozott vagy és általában eléred a célod. Fontos, hogy közben figyelj mások érdekeinek meg nem sértésére is, de mivel gyorsan tanulsz, ezért könnyen megbirkózol ezzel a feladattal is.