Öltözködési tipp a csillagjegyed szerint – Egy szett, ami tökéletesen passzol hozzád

Kovács Andrea
Írta: ,
Öltözködési tipp a csillagjegyed szerint – Egy szett, ami tökéletesen passzol hozzád

A személyiségjegyeink határozzák meg azt, hogy milyen az öltözködési stílusunk. Szerencsére az asztrológia hozzásegít önmagunk megismeréséhez, így nagyobb eséllyel leszünk harmóniában önmagunkkal. Tudd meg milyen színek, kiegészítők és divat stílus illik hozzád!

Mérleg

A nő Mérlegek odavannak a csipkeruhákért, nőies fodrokért és romantikus stílusért. Csodásan festenek halványkék, rózsaszín, sárga és zöld színekben. Pántos szandál, capri nadrág valamint vállvillantó topok is kedvenceik közt szerepelnek. Mindig üde, kellemes megjelenésűek társadalmi eseményeken.

A férfi Mérlegek kedvelik a romantikus öltözködési stílust - elegáns ingek feltűnő mandzsetta gombbal, minőségi kiegészítők és luxus kivitelű pólók gazdagítják gardróbjukat.

Rák

Öltözködési stílusodat a személyiségedhez hasonlóan a Hold határozza meg: gyöngyszínek, ezüst és fehér. Szereted a ruhákat, vintage ruhadarabokat, antik stílust.

Testalkatodról általában szobrot lehetne formálni, ezt a szuper adottságot pedig legjobban nőies blúzokkal, csipkével és testhezálló ruhákkal tudod előtérbe helyezni. Kiegészítőkben visszafogott vagy, jól állnak a gyöngyök (esetleg sikkes masnival átkötve) és egyszerű ezüst vagy fehérarany ékszerek.