Vedd észre, ha a Nyilas szerelmes – 5 jel menthetetlenül lebuktatja

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Vedd észre, ha a Nyilas szerelmes – 5 jel menthetetlenül lebuktatja

Kép forrása: kegfire/depositphotos.com

A szerelmi életünket nagyban meghatározza, milyen a születési térképünk, ennek kiderítéséhez azonban szükség van a percre pontos születési dátumra és helyszínre. Ez sajnos nem egy könnyen beszerezhető adat… Ha ki akarod deríteni, mit érez a kiszemelted, érdemes először a zodiákusa alapján tájékozódnod – a születési hónapját akár a közösségi oldalán is megtekintheted. A napjegy mindenkinek fontos szerepet tölt be a személyiségét illetően, ezért ebben a cikksorozatban annak járunk utána, a horoszkópunk hogyan árulkodik az érzelmeinkről.

Ők igazi szabadlelkek, ami nem azt jelenti, hogy nem tudnak monogám kapcsolatban élni, hanem azt, hogy mindig szükségük van a visszajelzésekre.

Tudniuk kell, hogy ha akarják, bármikor találnak maguknak valakit, de egészen addig nem akarnak továbblépni, amíg a párkapcsolatukban elégedettek. A Nyilasokat nem árt „hosszú pórázon” tartani, pontosan ezért.

Az ismerkedés során tehát jó jel, ha felmerül köztetek a komolyabb lépések lehetősége – ez persze nem jelenti azt, hogy aggódnod kellene, ha nem beszéltek az esküvőről vagy az összeköltözésről.

A Nyilasok kis túlzással szinte mindenkivel kikezdenek, aki kicsit is felkelti az érdeklődésüket, de ők is a nagy Ő-re vágyakoznak.

Egy olyan nő tudja megfogni a Nyilast, aki önálló, talpraesett, pontosan tudja, hogy mit akar, és hogy mekkora mázlista az a pasi, akivel egyáltalán szóba áll.

Ha hasonlónak tartod magadat, jó eséllyel komolyan veheted, amikor egy Nyilas férfi megpróbál közel férkőzni hozzád.

Ilyen esetben a Nyilasok előveszik legjobb formájukat, valódi illedelmes, kitartó úriemberekké válnak.

Fókuszban

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató

Egészség és életmód

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz