Vedd észre, ha a Nyilas szerelmes – Néhány jel menthetetlenül lebuktatja

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Vedd észre, ha a Nyilas szerelmes – Néhány jel menthetetlenül lebuktatja

Kép forrása: kegfire/depositphotos.com

A szerelmi életünket nagyban meghatározza, milyen a születési térképünk, ennek kiderítéséhez azonban szükség van a percre pontos születési dátumra és helyszínre. Ez sajnos nem egy könnyen beszerezhető adat… Ha ki akarod deríteni, mit érez a kiszemelted, érdemes először a zodiákusa alapján tájékozódnod – a születési hónapját akár a közösségi oldalán is megtekintheted. A napjegy mindenkinek fontos szerepet tölt be a személyiségét illetően, ezért ebben a cikksorozatban annak járunk utána, a horoszkópunk hogyan árulkodik az érzelmeinkről.

A Nyilas férfinak egyáltalán nem esik nehezére kapcsolatot kialakítania, könnyedén kommunikál és ösztönszerűen dönt, mondhatni, a kémia vezérli.

Szinte észre sem veszed, és már teljesen behálózott, köszönhetően annak, hogy bájosan nyílt és kedves.

Ez persze nem azt jelenti, hogy párkapcsolatban is ilyen lesz hosszú távon, de ha szerelembe esik, a képes mindenben engedni a kiszemeltjének: lesi az óhajait, sóhajait.

A Nyilas férfiak mindent bedobnak a cél érdekében, ezért hajlamosak rá, hogy egy kicsit túlfényezzék a személyiségüket.

Azt érezheted a beszélgetéseitek alkalmával, hogy valahogy minden kívánalmadnak megfelel, mintha csak neked teremtette volna a sors.

Ez nem egy rossz dolog, azonban a Nyilas már-már átlátszóan úgy alakítja a beszélgetést, hogy garantáltan jól jöjjön ki belőle.

Ha te szeretsz mozogni, akkor ő kiemelkedően teljesít néhány sportágban, ha szívesen olvasol, ő igazi könyvmoly, ha imádsz utazni, akkor ő éppen most jött haza egy világkörüli útról… Ne vedd ezt zokon, csak azért csinálja, mert nagyon tetszel neki!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!