Ilyen vagy, ha Nyilas vagy – A Nyilas jegyűek 5 pozitív tulajdonsága

Írta: ,

Bár egy ember jellemrajzának felállításánál az asztrológusnak nem elegendő pusztán az illető napjegyét ismernie, mégis a napjegy az, amely általában a legnagyobb mértékben képes befolyásolni az egyén személyiségét. Az „Ilyen vagy, ha…” cikksorozatunkban megvizsgáljuk mind a tizenkét állatövi jegy jó és rossz tulajdonságait egyaránt. Ha Nyilas vagy, ez az írás neked szól. Tarts velünk, és fedezd fel a jó tulajdonságaidat!

Optimista Kép forrása: tumblr, keephighhopes

Legfőbb jellemződ a mérhetetlen optimizmus, mely nagyfokú önbizalommal párosul. Született „pozitív gondolkodó” vagy, nálad a pohár mindig félig teli, sohasem félig üres.

Jelmondatod, hogy „nincs lehetetlen, csak tehetetlen” és hogy „minden rosszban van valami jó”.

Kimeríthetetlen optimizmusodat képes vagy másokra is „ráragasztani”.

E tulajdonságodnak köszönheted meglehetősen kiterjedt baráti körödet is – az emberek nemhogy szeretik, de egyenesen vágyják a társaságodat.

Lelkes Kép forrása: darlingmagazine.org

Fáradhatatlan lendülettel érkeztél a világba.

A határtalan lelkesedés már egészen kiskorodban melléd szegődött társként.

Ha megkérdezed szüleidet, hogy milyen gyermek voltál, valószínűleg azt a választ fogod kapni, hogy nyughatatlan, örökmozgó, eleven.

Lelkesedésed nagyon könnyen átragad a környezetedre is, ami nagy hasznodra válik például a munkádban, különösen akkor, ha vezető beosztásban dolgozol.