Így szeretnek a Nyilas férfiak – A Nyilas szerelmének fény- és árnyoldalai

Szabó Erzsébet
Írta: ,

A Nyilasok az aktív, tüzes jegyek közé tartoznak, ennek megfelelően alakul a vérmérsékletük a párkapcsolataikban is. Heves, odaadó férfiak, akik könnyedén leveszik a lábukról a nőket, miközben nem túl könnyen igazodnak a komoly párkapcsolatok alapszabályaihoz. De milyenek igazából a szerelemben?

Pozitív személyiségű, közkedvelt és vonzó férfiak

A Nyilasok elsősorban azzal varázsolják el a környezetüket, hogy nagyon pozitív az életfelfogásuk, hozzáállásuk, és úgy általában optimistán tekintenek az életre. Jellemzően törekszenek arra, hogy minél többet lássanak a világból: szeretnek utazni, kirándulni, így aztán a randevúkon is van miről mesélniük. De nem csak fizikailag imádják változtatni a helyüket, örömmel vándorolnak szellemi-lelki síkra is. Szívesen filozofálgatnak az élet nagy kérdéseiről, és mindig újabb és újabb célokat tűznek ki maguk elé. Kíváncsiak, érdeklődőek.

Talán éppen tájékozottságuknak, sokat látott személyiségüknek köszönhető, hogy nagyon nehezen viselik az igazságtalanságokat, mindent megtesznek azért, hogy közvetlen környezetük mentes legyen a problémáktól.

Ezzel párhuzamosan erősen ragaszkodnak saját eszméikhez, már-már túlságosan is, és nagyon bántóan tudnak viselkedni akkor, ha valaki nem tud azonosulni a nézeteikkel. Először persze megpróbálnak ők is kedvesek lenni, de nem igazán értik, ha valaki más logikai síkon mozog, mint ők maguk.

Így szeretnek a Nyilas férfiak – A Nyilas szerelmének fény- és árnyoldalai

Különösen igaz ez a lázadozás a függetlenség kérdésében, a Nyilasok ugyanis nagyon féltik a szabadságukat, önállóságukat. Ez a megállapítás a munkahelyükre éppúgy áll, mint a párkapcsolataikra. A legtöbb nézeteltérés a Nyilasokkal talán éppen ebből fakad. Nem tipikusan hűtlen alkatok, de ha nem szavazod meg nekik a feltétlen bizalmat és megpróbálod szoros láncon tartani Nyilas partneredet, akkor záros időn belül búcsút is vehetsz tőle.

Bár kommunikatívak, mégsem olyan könnyű velük dűlőre jutni

Szintén gyakori probléma, hogy a Nyilasok nagyon büszke jegynek bizonyulnak, tehát a gyengeségeiket még saját maguknak sem ismerik be, nemhogy másoknak. Ez a párkapcsolati kommunikációt sokszor megnehezíti, hiszen ők eleve abból indulnak ki, hogy sosem hibáznak. Erre rátesz egy lapáttal, hogy ha véletlenül el is fogadják, hogy ők rontottak el valamit, akkor sem fogják kimondani, cserébe visszavonulót fújnak és akár azt is mérlegre tehetik, nekik való-e az adott párkapcsolat.

Nem könnyíti a Nyilasokkal való kapcsolatot az sem, hogy mindig mindenkivel jóban szeretnének lenni. E jegy szülötteinek nagyon fontos, hogy mit gondol róluk a környezetük, és ez bizonyos szituációban hatást gyakorolhat a párkapcsolatra is. Akár azzal, hogy nem merik felvállalni nyíltan az érzéseiket, a gondjaikat, akár abban, hogy életbevágóan lényegesnek érzik, hogy az összes ex barátnőjükkel jó kapcsolatot ápoljanak…

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!