Kiszemeltél magadnak egy Nyilas férfit? Mutatjuk, hogyan nyerheted el a szerelmét

Szabó Erzsébet
Írta: ,

A tűz elemű, optimista nyilasok nem csupán lehengerlőek, szeretetre méltóak és kiegyensúlyozottak is. Úgy tűnik, igazi főnyeremények! De vajon a kapcsolatukban is ilyenek? Eláruljuk, akárcsak azt, hogyan nyerheted el a szerelmüket!

Milyen nőket kedvel? Kép forrása: photogrist.com

Egy nyilast csak akkor tarthatsz meg, ha fülig szerelmes beléd, márpedig ezt nem könnyű elérni nála.

Amint írtuk, szívesen kalandozik, és sok partnert kipróbál, ez azt jelenti, hogy a húszas évei elején, közepén járó nyilast aligha lehet „megszelídíteni”. Ez akkor is áll, ha egyébként tökéletes vagy, és kifejezetten összeilletek.

Ellenben később, amikor kellően kiélték minden vágyukat, és ők is a valódi szerelemre vágynak, már nyitottabbak aziránt, hogy kicsit visszavegyenek kalandozó énjükből.

Ugyanakkor egy nyilasnak állandóan fenn kell tartani az érdeklődését, különben ismét visszatér régi énéhez.

Egyszóval nem igazán lehet körbeírni a tökéletes jelöltet, az biztos, hogy ki kell lógnod a tömegből egyediségeddel, szépségeddel és természeteddel.

Mit vár el a kapcsolatban? Kép forrása: tonygambinophoto.com

Az említett szabadság-megtartás mellett fontosnak tartja, hogy támogasd őt, így kiteljesítheti karrierjét. Meglehetősen törtető, nehéz célokat tűz ki maga elé, de ezeket rendre el is eléri.

Szereti azt érezni, hogy jól csinálja a dolgokat, és számíthat rád, ha éppen alaposan kipanaszkodná magát, vagy erőt gyűjtene egy újabb nehéz feladat megugrásához.

Elvárja, hogy ő legyen az irányító, uralkodó fél a kapcsolatában, és ezt minimum el is kell hitetni vele. Ugyanakkor nem jó taktika nála az alázatosság, fontos, hogy egyenrangú félnek érezzen.

A megújulás vágya nagy, jó, ha tartogatsz neki némi újdonságot magadból, ne érezze azt sosem, hogy teljesen kiismert. Imádja, ha kíváncsian hallgatod a történeteit, és mivel szeret a társaság középpontjában lenni, nem szerencsés ezen a téren versenyezned vele.