Nyilas a csillagjegyed? Ezekre számíthatsz párkapcsolatban a többi csillagjegytől

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Nyilas a csillagjegyed? Ezekre számíthatsz párkapcsolatban a többi csillagjegytől

Kép forrása: ababaka/depositphotos.com

Nyilasként egy vérbeli optimista vagy, aki barátságos, kedves, ugyanakkor az erős és energikus jelzők is illenek hozzád. De vajon mit tud kezdeni a többi csillagjegy veled?

Cikksorozatunkban megvizsgáljuk mind a tizenkét állatövi jegyet. Ha Nyilas vagy, lássuk, hogy mely zodiákusok passzolnak leginkább hozzád, és kik azok, akikkel egyszerűen nem találod a közös nevezőt.

Nagyon jó párost alkothattok, mert mindketten tettre készek, optimisták és erősek vagytok, ráadásul nagyon hasonlóan gondolkoztok az élet nagy dolgairól. Sok esetben lenyűgözöd a kost azzal, hogy milyen vicces, szellemes és talpraesett vagy, és hogy mindezek mellett még van energiád azt éreztetni vele, hogy teljes el vagy ájulva tőle.

Ez természetesen nagyon jól esik a kos egójának, aminek köszönhetően gond nélkül viszonozza azt az odafigyelést és törődést, amit tőled kap. Számíthattok egymásra, nem csak szerelemben, hanem barátságban is, ezért aztán, ha megvan az a bizonyos plusz köztetek, akkor tényleg életre szólhat a boldogságotok.

Az egyetlen dolog, ami ellenetek szól, hogy neked nagyon erős a szabadság iránti vágyad, és ezért állandóan vonz az ismeretlen, de egy kos partner nem tartozik azok közé, akik szemet hunynak a – részedről sokszor ártatlan – flörtölések fölött.

Rossz hír számotokra, hogy nagyon különböztök, ami a kezdeti lángoláson túl sajnos sokszor inkább konfliktusokat szül. Ahogy múlik az idő, egyre inkább arra koncentráltok, milyen hiányosságai, hibái vannak a másiknak, és szép lassan háttérbe szorulnak az érzéseitek.

Te túlságosan szertelen és könnyelmű vagy egy bika számára, aki igazi, földi jegy, ennélfogva lassú, megfontolt és anyagias. Ami biztos, hogy a természete alapjaiban különbözik a tiédtől.

Erre az egészre rátesz egy lapáttal, hogy míg neked a szabadság iránti vágyad mondhatni örök, addig ezzel a bika semmilyen szinten nem tud azonosulni. Ő legszívesebben magához láncolna, de mivel ezt nem teheti meg, folytonos féltékenységgel kerget az őrületbe.

Szóval sajnos nem, ti nem igazán lehettek boldogok együtt hosszútávon.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!