Nyári horoszkóp – Neked mit ígérnek a következő hónapok?

Schuster Borka
Írta: ,

A csillagok idén izgalmas nyarat ígérnek, a legtöbb csillagjegy esetében lelki változások fognak bekövetkezni. Lássuk mi vár rád a három nyári hónapban a szerelem és a karrier terén!

Szűz Kép forrása: odoa/depositphotos.com

Úgy érzed, mintha kicsúszna a lábad alól a talaj, kicsit lassúnak, fásultnak érzed magadat. Még szerencse, hogy a nyár számos olyan eseményt tartogat, ami segíteni fog, hogy kicsit felpörgesd magadat.

Szerelem: Egyelőre óvatos vagy, semmibe nem akarod beleélni magadat, de jól alakulnak a dolgok, és bízol benne, hogy nem csak egy könnyű nyári flörtről szól a kapcsolat.

Karrier: Hagyj magadnak egy kis időt a feltöltődésre, és ha nyaralni mész, ne az e-mailjeidet nézegesd! Szükséged van a szellemi felfrissülésre is.

Nehezen viseled a nyári meleget, kissé bágyadttá, csüggedté is válsz, de szerencsére gyorsan túl tudsz lendülni ezen, amikor igazán fontos lesz, hogy akcióba lendülj.

Szerelem: Nem az a fontos, hogy mások mit gondolnak, hanem hogy te hogyan érzed magad egy kapcsolatban.

Ne feledd, hogy ez minden helyzetre igaz.

Karrier: Egyszerre több szerepben is helyt kell állnod, és bár ha valaki, te képes vagy erre, azért téged is kimerít a feladat. Ügyelj rá, hogy a pihenésre is jusson időd.

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!