Nyári horoszkóp 2020 - Mi vár rád az egészség, munka és szerelem terén?

Schuster Borka
Írta: ,

Izgalmas románcok, fellendülő karrier, de egy régóta húzódó egészségügyi probléma súlyosabbra fordulása is ott lehet ebben a nyárban. Olvasd el, neked mit tartogatnak a csillagok!

Egészség: Egy kisebb gyengélkedéssel indíthatod a nyarat, ami nem súlyosnak, de annál makacsabbnak bizonyul. Ha nem múlnak a panaszok, ne vedd félvállról a dolgot, és mindenképpen keresd fel az orvosodat!

Munka: Egy átmeneti tavaszi zökkenő után nyáron újra indul a szekér, de sokáig kell még tolnod, hogy a korábbi károkat felszámold, és újra a gyarapodás útjára lépj. Szerencsére amilyen állhatatosan tudsz dolgozni, ez nem okoz problémát.

Szerelem: Míg az élet más területein számíthatsz most zökkenőkre, a szerelem terén állóvíz vár, és most pontosan erre van szükséged. A biztonság és a kiszámíthatóság nyugalmat és erőt ad neked.

Egészség: Jó formában vagy, erőd teljében várod a nyarat. Ha úgy érzed, rád férne, és kedved is van hozzá, most jó alkalom lehet arra, hogy nekiláss egy régi cél megvalósításának, például egy diétának, vagy akár az első 10 kilométered lefutásának.

Munka: Egy ideje a megszokott sémákat követed és biztosan haladsz a céljaid felé, most azonban olyan idők jönnek, amelyek újfajta megoldásokat követelnek. Próbálj rugalmas maradni, akkor ezek sem okozhatnak majd különösebb gondot neked.

Szerelem: Ha mindenki csak a maga igazát fújja, nem fogtok közelebb kerülni a megoldáshoz. A szerelemben elengedhetetlen, hogy mindketten nyissatok a másik felé, és egyforma mértékben tegyétek ezt, hiszen csak így találtok helyet magatoknak mindketten ebben a kapcsolatban.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!