Ilyen nyaralás illik hozzád a csillagjegyed szerint

Írta: ,

Hurrá, nyaralunk! De pontosan hol is éreznéd a legjobban magadat? Az egzotikus szigetek, vagy éppen a kulturális látnivalók vonzanak? Pihenni szeretsz a vakációdon, vagy inkább ilyenkor is aktívan töltöd a szabadidődet? Horoszkópod árulkodhat róla, hogyan is érzed a legjobban magadat.

Kos

1/12 Kos

A spontán, váratlan dolgokat kedveled, nem igényled, hogy előre eltervezd a nyaralás minden részletét.

Nem bánod, ha nincs minden kőbe vésve, és szívesen keresed fel azokat a helyeket, amelyek nincsenek a turista könyvekben.

Egy utolsó pillanatban foglalt, last minute út tökéletes lehet neked egy távoli tájra, egy kisebb településre, ahol ismerkedhetsz a helyiekkel.

Bika

2/12 Bika

A lelked mélyén igazi romantikus vagy, aki arra vágyik, hogy egy pálmafás, homokos tengerparton ejtőzzön a kedvesével.

Nem szívesen mész viszont zsúfolt helyekre, inkább egy kis magányra, elvonulásra vágysz, hogy valóban ki tudj kapcsolódni, és a szeretteiddel lehess egy kicsit.

Ikrek

3/12 Ikrek

A nyaralásod alatt szeretnél pihenni, lazítani, de az is fontos számodra, hogy ne tétlenül töltsd az összes napot: míg napközben mondjuk a parton pihensz, este szívesen veted bele magadat egy buliba, vagy járod délután a város történelmi negyedét.

Ibiza, vagy Róma például tökéletes választás számodra, mert van lehetőséged az ejtőzésre, lazításra, de a programok is színesek és változatosak.

Rák

4/12 Rák

A családbarát helyeket kedveled leginkább, még akkor is, ha nem feltétlenül gyerekkel utaztok.

Mivel az év minden napján szeretsz gondoskodni a szeretteidről, ilyenkor élvezed, ha egy kicsit te is pihenhetsz, és helyetted is megcsinálnak mindent.

Legjobban egy all inclusive szállodában érzed magad, és lehet, hogy ha elég nagy a medence, el sem hagyod a hotelt a nyaralás alatt.

Oroszlán

5/12 Oroszlán

A lustálkodásra hajlamos Oroszlán nyaraláskor legszívesebben elterül valahol, ahol sokat süt a nap, és egész nap a fénysugarakat élvezi.

A hosszas városnézések, múzeumok, de még az éjszakai bulik sem feltétlenül a kedvenceid, ha te nyaralsz, akkor tényleg pihenni szeretsz, és gyakorlatilag az egyetlen szempont, ami érdekel, az az, hogy finom meleg legyen az idő.

Szűz

6/12 Szűz

Mindent előre, precízen megtervezel, te vagy az, aki útikönyvekkel, programmal és előre kidekorált térképekkel érkezik a kiszemelt helyszínre.

Vigyázz, hogy ne aggód túl az egész nyaralást, mert akkor nem sok marad neked a pihenésből.

Jobb, ha szervezett, csoportos útra, városnézésekre mész, mert akkor más elvégzi helyetted a kutatást és a szervezést, neked csak a látnivalókban kell gyönyörködnöd.

Mérleg

7/12 Mérleg

A Mérleg mindig új információkat, új élményeket gyűjt, ezért azokat a nyaralásokat szereti, amiken tanulhat valami újat, megtapasztalhat valamit, amit korábban nem.

Szereti a természetet, és képes távoli helyekre utazni azért, hogy olyasmit láthasson, amit korábban nem látott: lehet, hogy az álom úti céljaid között ott szerepel Új-Zéland, Izland, vagy akár Grönland is.

Skorpió

8/12 Skorpió

Szereted a kalandot, és keresed a pezsgést, ezért mindenképpen aktív nyaralás javasolt a számodra.

Akkor érzed a legjobban magadat, ha mindig van mit csinálni, felfedezni, de a városnéző séták nem feltétlenül kötnek le.

Egy hegy megmászása, valamilyen extrém sport kipróbálása vagy egy biciklis túra azonban már annál izgalmasabb a számodra, a lényeg, hogy ne egy helyben kelljen ülnöd.

Nyilas

9/12 Nyilas

Szereted a bulikat és a lazaságot, ezért szívesen mész olyan helyekre, ahol távol lehetsz minden kötelezettségedtől, és ahol mindenki vidám, jókedvű és laza.

Egy egzotikus sziget felkeresése szinte biztosan a bakancslistádon van, ahol egész nap egy nyugágyban heverészhetsz, ihatod a hideg koktélokat, este pedig a helyiekkel együtt táncolhatsz egy közeli bárban, vagy akár a szabadban, a tábortűz mellett.

Bak

10/12 Bak

Nem szívesen mozdulsz ki a komfortzónádból, így kicsit noszogatni kell ahhoz, hogy például repülőre vagy hajóra szállj.

A legszívesebben a közeli környezetedben maradsz, például egy biciklitúra során felfedezed a környéket, vagy végigjárod a helyi túraútvonalakat.

Nem ragaszkodsz viszont csökönyösen az elképzeléseidhez, így sokszor alkalmazkodsz ahhoz, akivel együtt mész nyaralni, ezért mindig jó társ vagy a kikapcsolódásban.

Vízöntő

11/12 Vízöntő

Mivel értékeled a szép és különleges dolgokat, szívesen keresel fel olyan városokat, melyek az építészetükről, kulturális látnivalójukról híresek.

Múzeumokban is szívesen töltöd az idődet, de leginkább az érdekel, hogy hogyan él tovább a múlt hagyománya a jelenben, ezért a történelmi európai városok számodra rengeteg izgalmas látnivalót tartogatnak.

Akár egy hátizsákkal felszerelkezve is szívesen teszel meg egy körutat, hogy minél több mindennel találkozhass.

Halak

12/12 Halak

Vonzanak a spirituális, mélyebb értelmű dolgok, ezért a nyaralásodat is szereted arra használni, hogy pihenj, kikapcsolódj, feltöltődj, helyreállítsd a lelki egyensúlyodat.

A távoli keleti tájak éppen ezért különösen vonzóak a számodra, de legalább ennyire fontos az is, hogy víz közelében legyél.

Szívesen úszol, csobbansz a tengerben, de sokszor már az is önmagában megnyugtatóan hat rád, ha csak üldögélhetsz a parton, és elmélkedhetsz az élet dolgairól.