A numerológia elárulja, mi vár rád a szerelmi életedben idén

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:

A születésnapod erőteljesebben befolyásolja a szerelmi életed, mint hinnéd. Akik otthon vannak a numerológiában, akár ezáltal képesek megmondani, mennyire vagy szerencsés a kapcsolataidban, és mi vár rád a jövőben. Most eláruljuk, a születési dátumod alapján te mire számíthatsz!

Neked mindig is fontos szerepet töltött be az életedben a szerelem.

Ugyanakkor tény, hogy nagyon gyorsan ráunsz a megszokott dolgokra és a rutinra, ezért folyton az izgalmakat, kalandos helyzeteket hajszolod.

Sajnos talán épp ez a szalmaláng életű érdeklődésed az, ami miatt nehezen tudsz hosszú távú kapcsolatokat kialakítani, és meggyűlik a bajod a kötelezettségekkel is.

A szexualitás fontos számodra, és ezek az együttlétek szenvedélyesek, érzelmekkel teliek.

De neked több kell ennél ahhoz, hogy képes legyél sokáig szerelmesnek lenni, ezért csak nagyon ritkán érezted ezt az érzést!

Nagyon gyengéd, gondoskodó természeted van, az érzelmi biztonságot pedig mindennél többre tartod.

Ezért is visel meg annyira, ha olyan kapcsolatban találod magad, ahol a párod nem feltétlenül akarja elkötelezni magát, vagy szimplán nem tudod, mit érez igazán irántad.

Általánosságban kicsit zárkózottabb vagy, és óvatos, ezért nem adod oda bárkinek a szíved.

Számodra fontos a karriered is, ezért mindenképpen olyan partner mellett tudod megtalálni a boldogságot, aki ezt hajlandó megérteni.

A szexualitás viszont nem feltétlenül tölt be központi szerepet az életedben, mivel számodra a tisztelet és a szeretet sokkal fontosabb!

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv