A nevedből kiderül, mikor talál rád a szerelem

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:
A nevedből kiderül, mikor talál rád a szerelem

Kép forrása: unsplash

Nem új keletű a hiedelem, mi szerint a nevünk küldetést hordoz, és sok, a sorsunkat érintő kérdés kiolvasható belőle. A számmisztika szerint a nevedből az is kiderül, hogyan talál rád a szerelem. Ha kíváncsi vagy, számítsd ki a nevedhez tartozó számot: minden betűhöz az ábécében elfoglalt helye szerinti érték tartozik, így az A 1-et, az Á 2-t, a B 3-at ér, és így tovább. A számokat add össze, majd, ha több jegyű számot kapsz, ennek a jegyeit is add össze, amíg egy jegyű szám nem lesz a végeredmény. Például 129=1+2+9=12=1+2=3. Ha megvan a saját számod, olvasd el, hogyan talál rád a neved szerint a szerelem!

9

A kilences számot hordozók esetében elképzelhető, hogy olyan szerelemre találnak, amelyiknek valamiféle próbát kell kiállnia, például a család ellenszenvét, esetleg a távolság próbáját.

Az is gyakori, hogy ezek a nehézségek nemcsak a kapcsolat első szakaszában jelentkeznek, hanem hosszabb ideig is kitartanak, esetleg visszatérő természetűek, egy igazán erős kötődést azonban ezek sem tudnak eltépni.

A kilences számhoz tartozók pontosan tudják, milyen fájdalmas, amikor a szerelmi élet terén kell nehézségeket kiállni, azonban abban is biztosak lehetnek, hogy nincs olyan földi erő, ami elválaszthatná őket a párjuktól.

2

A kettes számot hordozók életébe a szerelem sokszor az élet egy másik, számukra szintén nagyon fontos területéhez kapcsolódóan jelenik meg, legyen az munka vagy karrier.

Gyakori, hogy az igazán nagy szerelmek ezeken a területeken is változást hoznak az életükbe, akinek a nevéhez a kettes szám tartozik, az sokszor úgy érezheti, a kapcsolata, illetve a kapcsolatából fakadó inspiráció segít neki abban, hogy kiteljesedjen, és megtalálja a számításait.

Nem ritka, hogy a terület, ami összehozta a párjával, közös úttá válik, például egy közös vállalkozás, vagy együtt űzött hobbi formájában.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba