A nevedből megtudhatod, miképpen talál rád az igaz szerelem

Schuster Borka
Írta: ,
A nevedből megtudhatod, miképpen talál rád az igaz szerelem

Nem új keletű a hiedelem, mi szerint a nevünk küldetést hordoz, és sok, a sorsunkat érintő kérdés kiolvasható belőle. A számmisztika szerint a nevedből az is kiderül, hogyan talál rád a szerelem. Ha kíváncsi vagy, számítsd ki a nevedhez tartozó számot: minden betűhöz az ábécében elfoglalt helye szerinti érték tartozik, így az A 1-et, az Á 2-t, a B 3-at ér, és így tovább. A számokat add össze, majd, ha több jegyű számot kapsz, ennek a jegyeit is add össze, amíg egy jegyű szám nem lesz a végeredmény. Például 129=1+2+9=12=1+2=3. Ha megvan a saját számod, olvasd el, hogyan talál rád a neved szerint a szerelem!

1

Akiknek a neve az egyes számhoz tartozó sorsot hordozza, végletes és végzetes kapcsolatokkal találkozhatnak.

A szerelem többnyire nem viharszerűen, vagy csapongó, rajongó érzelemként talál rájuk, hanem nagyon is biztos tudásként.

Az egyes számhoz tartozóak mindig pontosan megérzik, amikor nem egy egyszerű kis flört került az útjukba, hanem a nagybetűs szerelem talált rájuk, ebből azonban nem szoktak színpadi jelenetet rendezni.

A boldogságot csendesen, ám annál nagyobb békében élik meg, és kapcsolataikra a kezdetektől fogva a kiegyensúlyozottság és a nyugalom a jellemző. Békés, stabil, erős szerelemre találnak.

2

A kettes számot hordozók életébe a szerelem sokszor az élet egy másik, számukra szintén nagyon fontos területéhez kapcsolódóan jelenik meg, legyen az munka vagy karrier.

Gyakori, hogy az igazán nagy szerelmek ezeken a területeken is változást hoznak az életükbe, akinek a nevéhez a kettes szám tartozik, az sokszor úgy érezheti, a kapcsolata, illetve a kapcsolatából fakadó inspiráció segít neki abban, hogy kiteljesedjen, és megtalálja a számításait.

Nem ritka, hogy a terület, ami összehozta a párjával, közös úttá válik, például egy közös vállalkozás, vagy együtt űzött hobbi formájában.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!