Hogyan befolyásolja életünket a Neptunusz, az intuíciók bolygója 2019-ben?

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Hogyan befolyásolja életünket a Neptunusz, az intuíciók bolygója 2019-ben?

Kép forrása: Gladkov/depositphotos.com

Cikksorozatunkban sorra vesszük, a különféle bolygók milyen hatást gyakorolnak életünkre globálisan és egyénileg egyaránt. Alábbi cikkünkben a Naprendszer következő bolygója, a Neptunusz kerül sorra. Ez a csodaszép, kék bolygó az intuíciók jelképeként híresült el, de azt is megmutatja, miben vagyunk a leggyengébbek.

A megérzések bolygója

Az asztrológiában a Neptunusz képviseli a tudatalattinkat, ide tartozik minden, ami rejtélyes, megoldatlan, megérzésekkel teli, ködös. Színe miatt a vizet jelképezi, eleme is a víz, így aztán a nőiesség hangsúlyossága fontos terület a Neptunusz uralkodása alatt. Részben ennek köszönhetjük azt is, hogy a Neptunuszhoz olyan tulajdonságokat társítottak, mint a misztikum, az együttérzés, a befolyásolhatóság, az odaadás, az áldozatkészség és az önzetlenség, amik utalnak a nőiség mellett az anyaszerepre is.

A Neptunusz helyzete a születési képletben azt mutatja meg, milyen életterületen bizonytalanodunk el, és hol számolhatunk a leggyakrabban problémákkal, csalódásokkal.

Legolvasottabb cikkek

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

Fókuszban

Nyugodt alvás a megfázás alatt is! A téli megfázások tünetei alváshiányhoz vezethetnek, mely akár egy éjszaka alatt is negatívan befolyásolhatja az agyműködésünket

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!