5 jel, ami arra utal, hogy messze nem az első földi életedben jársz

Szabó Erzsébet
Írta: ,
5 jel, ami arra utal, hogy messze nem az első földi életedben jársz

Kép forrása: plus.google.com

Sokan úgy vélik, feltétlenül léteznie kell másik életnek, hiszen annyira összetett az emberi lélek. Mások úgy gondolják, a halál után nincs semmi. Bármi is legyen az igazság, a hétköznapokban is találhatsz olyan jeleket, amik arra utalnak, hogy létezik élet a halál után. Feltéve, hogy hiszel bennük!

Minden iránt érdeklődsz, hiszen rendkívül kíváncsi vagy – ebből fakad, hogy mindenhez értesz is egy kicsit. Most nem arra gondolunk, hogy éppúgy otthon vagy az atomfizikában, mint a lakberendezésben és az operában, de mindegyikről van véleményed és információd.

Sokan egy-egy témakörhöz semmit sem tudnak hozzátenni, de rólad ez egyáltalán nem mondható el. Minden lehetőséget megragadsz, hogy bővítsd ismereteidet, legyen szó könyvekről, filmekről, előadásokról, vagy a hétköznapi beszélgetésekről.

Kíváncsiságod sokszor párosul szorgalommal, de csak azt tanulod könnyedén, ami igazán közel áll a szívedhez.

 

Érdeklődsz a földöntúli, esetleg az ezotéria iránt Kép forrása: learnphotoediting.net

Minden érdekel, ami közelebb visz magadhoz, ami által jobban megismerheted a személyiségedet. Hiszel abban, hogy a szemnek láthatatlan, a tudatnak ismeretlen dolgok befolyásolják életünket.

Ez sokszor ezoterikus formában nyilvánul meg, pl. sok hasonlóságot vélsz felfedezni magadról a horoszkópod, aszcendensed elemzéseiben.

Előfordulhat, hogy jártál már jósnál, vagy olyan szakértőnél, aki kapcsolatot tud teremteni az angyalokkal, vagy visszavitt valamelyik előző életedbe – de ha nem, akkor egész biztos, hogy az első kínálkozó lehetőségre lecsapnál. Ez az érdeklődés nem csak az önismereted iránti vágyból fakad, hanem abból is, hogy valahol mélyen érzed, még sok feladat vár rád ebben az életedben.

Márpedig ahhoz, hogy elérhesd a céljaidat, először is meg kell ismerned önmagadat – ez valószínűleg mindannyiunk legfontosabb földi feladata.

Legolvasottabb cikkek

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

Fókuszban

Nyugodt alvás a megfázás alatt is! A téli megfázások tünetei alváshiányhoz vezethetnek, mely akár egy éjszaka alatt is negatívan befolyásolhatja az agyműködésünket

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!