Ez a négy csillagjegy csavarja el a legkönnyebben a pasik fejét

Gerber Petra
Írta: ,
Ez a négy csillagjegy csavarja el a legkönnyebben a pasik fejét

Kép forrása: depositphotos.com

Amikor szerelmi kérdésekről van szó gyakran hívjuk segítségül az asztrológiát, hiszen csillagjegyünk sok mindent elárulhat jellemünkről, ezáltal pedig azt is képes lehet megjósolni, hogy mely jegyekkel illenénk össze. Persze a valóság erre sokszor rácáfol, mégis vitathatatlan, hogy vannak olyan csillagjegyek, akik sokkalta könnyebben hódítanak társaikhoz képest. Nézzük gyorsan meg, hogy melyek is ezek!

A Rákokról tudvalevő, hogy alapvetően érzelmes beállítottságúak, olyanok, akiknek nagyon fontos például a béke, a harmónia és az otthon melege. Ebből adódóan azonban nagyon gyorsan képesek egy hullámhosszra kerülni a másikkal és nem félnek kimutatni azt sem, ha tetszik nekik valaki.

Sőt, a Rákok olyannyira tisztában vannak saját képességeikkel, hogy azt is nagyon jól tudják, hogy hol is érdemes keresgélniük, ha a párkeresésről van szó.

Ha egy Rák kiszemeli az „áldozatát”, akkor egészen biztos, hogy a lehető legjobban méri fel a terepet és amikor akcióra kerül a sor, akkor már pontosan tudja, hogy mit is szeretne a másik.

A Mérlegek Kép forrása: depositphotos.com

A Mérlegek szintén igyekeznek a harmóniára törekedni, ugyanis számukra az egyik legfontosabb dolog az egyensúly megteremtése és fenntartása.

Éppen ezért nem is csoda, hogy a megállapodni vágyó férfiakat a Mérlegek mágnesként vonzzák.

Ugyanis belőlük csak úgy árad a nyugalom, a béke, ami az erősebbik nem számár rendkívül vonzó lehet.

Egy Mérleggel emellett pedig nagyon könnyű is kijönni, ugyanis igazán barátságos és közvetlen személy, bár néha szeszélyes és hisztis, de talán éppen ez az, ami izgalmat visz egy Mérleggel való kapcsolatba, amiért a srácok olyan nagyon oda vannak.

Fókuszban

A legfinomabb snackek, amiket rohanós napokon a táskámba szoktam dobni

Az 5 legfinomabb tejes kávé recept, amiért minden nő odavan

Megéri hibrid autóval járni (?)

Egészség és életmód

A legfinomabb snackek, amiket rohanós napokon a táskámba szoktam dobni