Négy csillagjegy, akinek idős lelke van - Bölcsebb, mint a korosztálya!

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:

Vannak emberek, akik idős lélekkel rendelkeznek. Sokkal bölcsebbek, mint a korosztályuk, egészen máshogy látják a világot, és nem foglalkoznak a felszínes dolgokkal. Őket inkább a világot szeretnék megérteni, a boldogságot akarják átélni, és céljuk, hogy segítsenek másoknak, hiszen a lelkük nem először jár a Földön.

Ha az alábbi négy csillagjegy közé tartozol, nagy az esélye annak, hogy te is idős lélekkel rendelkezel!

Színes képzelőerőd és fantáziavilágod annak köszönhető, hogy idősebb lelked már rengeteg dolgot látott előző élete(i)dben.

Ebből kifolyólag biztos, hogy téged mindig is vonzottak a művészetek, imádtál olvasgatni, bekapcsolni a zenét és elmerülni a saját kis világodban, ezt pedig képes vagy boldogsággal megélni.

Rengeteg érzelem rejtőzik benned, és igazi romantikus lélek vagy, mert megtanultad már, hogy az életben semmi sem olyan fontos, mint a szerelem, a barátság és a család.

Elég csak egy fél órát beszélgetni veled, és máris bebizonyosodik a partnerednek, hogy milyen üdítő, az átlagtól eltérő egyéniség vagy.

Nem csoda, hogy mély nyomot hagysz az emberekben!

Az a típus vagy, aki azt vallja, hogy inkább mások hibájából tanul, és nem (csak) a sajátjából.

Mindig is intelligens alkat voltál, aki inkább a megfontoltság jelképe volt, semmint a spontán kalandoké, de erről az tehet, hogy a lelked már rengeteg tapasztalatot megélt, és nem felejtette el őket.

Ugyanazt a hibát kétszer te biztosan nem követed el!

Valószínűleg ez a különleges tudás tehet arról, hogy gyerekkorodban is imádtál történeteket mesélni, továbbadni a tudásodat, és ez felnőttként sem változott.

Van benned valami, aminek hatására a tapasztalataidat képes vagy hatékonyan átadni a fiataloknak, és ezért is állnád meg a helyed például a tanítói szakmában.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba