Válassz egy napszimbólumot, és derítsd ki, mi a rejtett tulajdonságod

Szirák Viki
Írta: ,
Válassz egy napszimbólumot, és derítsd ki, mi a rejtett tulajdonságod

Kép forrása: brightside.me

Ebben a tesztben nyolc különböző módon lerajzolt napot látsz, neked pedig mindössze annyit kell tenned, hogy egyetlen pillantás alapján kiválaszd, melyik tetszik a legjobban. A döntésed ugyanis elárul rólad néhány olyan infót, amit talán nem is sejtettél eddig!

1. Ha az első napot választottad

Igazán pozitív személyiség vagy, akinél a pohár mindig félig tele van. El sem tudnád képzelni az életet úgy, hogy ne a szépségeire próbálj meg figyelni, és ez az oka annak, hogy képes vagy élvezni a hétköznapi dolgokat is. Ez a hozzáállás nem csak ellenállóbbá tesz téged, de egyúttal nagyon jó baráttá is váltál miatta, akire bármikor lehet számítani. Nyitott vagy, barátságos, de sokszor azért hajlamos vagy arra, hogy túlságosan a lelkeden viseld mások érzéseit. A világért sem akarnál megbántani másokat, emiatt viszont néha te jársz rosszul.

2. Ha a második napot választottad

Két dolog nagyon fontos számodra: az, hogy megőrizhesd a szabadságodat, és a szeretteid épsége. Nem lehet téged kimondottan introvertált személyiségnek nevezni, de azért mégis inkább ehhez közelítesz, szemben az extrovertáltsággal. 

Noha nem vagy távolságtartó az emberekkel szemben, azért mégsem bízol meg bennük csak úgy, és nem is akarsz mindenkivel barátkozni.

Néha csak egyedül szeretnél lenni, beszélgetések nélkül. Számodra nagyon sokat számít az, hogy a barátaid őszinték és kedvesek legyenek; ha valakit hazugságon fogsz, az a személy csak nagyon nehezen tudja visszaszerezni a bizalmadat. Érdemes többet hagyatkoznod a hatodik érzékedre, ugyanis a megérzéseid erősebbek, mint hinnéd!

3. Ha a harmadik napot választottad

Igazán eszes vagy, és mindemellé nagyon kíváncsi típus, így nem csoda, hogy rengeteg infót olvasol napi szinten, amelyek aztán meg is ragadnak a fejedben. Téged minden érdekel, nyitott vagy, és a kalandvágyad óriási: nem is tudsz hosszú ideig egyhelyben üldögélni. Született vezető vagy, aki képes inspirálni másokat és utat mutatni nekik, így nem meglepő, hogy a munkádban is sokszor töltöd be az irányító szerepet. Erős igazságérzettel rendelkezel, és könnyen meg tudod állapítani, mi helyes; ezt érdemes minél gyakrabban kihasználnod, hogy segíthess másoknak!

4. Ha a negyedik napot választottad

Elég csak pár percet eltölteni veled, és a másik fél máris érezheti, mennyi energia és nyughatatlanság van benned. Mindig van egy új ötleted, egy percre sem állsz meg, és mindezt rendkívül lelkesen teszed.

Az élet folyton újabb kihívásokat állít eléd, de téged ez nem tántorít el, és izgatottan próbálsz ki bármit, amire lehetőséged nyílik.

Imádod az életet, és ezt próbálod a lehető legjobb módon megélni, ezért is szeretik az emberek a sztorijaidat hallgatni. Veled mindig történik valami izgalmas és már-már hihetetlen; ezért is érdemes ragaszkodnod ehhez a kitörő lelkesedéshez.

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!