Mi a napjegyed és a holdjegyed? Fontos a személyiséged alakulásában

Mi a napjegyed és a holdjegyed? Fontos a személyiséged alakulásában

Címlap / Életmód / Ezotéria / Mi a napjegyed és a holdjegyed? Fontos a személyiséged alakulásában

Függetlenül attól, hogy hiszel-e az ezotériában vagy sem, a horoszkópodat biztosan te is jól ismered. Azonban már többször is bebizonyosodott, hogy a válasz egy szimpla „Mérleg”-nél sokkal összetettebb, hiszen nem csak ez játszik szerepet a személyiséged alakulásában az ezotéria szerint!

A horoszkópod mellett számtalan más dolog is fontos szerepet játszik abban, milyen típusú ember vagy, hiszen ez az egy tényező egyszerűen nem elég ahhoz, hogy alapos képet kapj magadról. A holdjegyed, napjegyed és az aszcendensed együttesen elengedhetetlenek ezen a téren, ha pedig tudod, hogy pontosan mik ezek, sokkal jobban megismerheted a személyiséged egy, talán kevésbé erőteljes oldalát.

Könnyen lehet, hogy azért nem ismersz magadra a csillagjegyed részletes leírásában, mert a fent említettek közül valami sokkal erősebb hatással volt rád a születésed pillanatában. Persze ehhez nem árt először is kideríteni, mi a különbség ezek között.

A napjegy

A napjegy lényegében a csillagjegyed, amit már valószínűleg te is jól ismersz. Ez az, ami hatással van a tulajdonságaid egy részére, legfőképp pedig az egódra; a csillagjegyed az, ami a tudatos személyiségedet mutatja meg. Azt, hogy milyen vagy belülről, mit hogyan élsz meg, ezekkel pedig tisztában is vagy.

A napjegyed mutatja meg azokat a dolgokat, amiket tényleg tudsz is magadról, és nem érnek meglepetésként.

Például hogy nagyon kedves és barátságos jellem vagy, vagy hogy imádsz beszélni és a középpontban állni. Az, hogy mi a csillagjegyed, annak függvénye, hogy a Nap a születésed időszakában hol állt.

A holdjegy

Az, hogy mi a holdjegyed, attól függ, hogy a születésed idején ez az égitest milyen szakaszban, merre helyezkedett el az égen.

Ez az, ami lényegében azt mutatja meg, milyen a lelki világod valójában: azt az oldaladat, amit nem mutatsz meg másoknak, sőt, talán magadnak sem szívesen. Vagyis akár mondhatjuk azt is, hogy ez befolyásolja a tudatalatti énedet, amit te magad nem tudsz irányítani. Ide tartoznak a rossz tulajdonságaid, amelyek neked fel sem tűnnek, vagy az érzékeny személyiséged, amit egyszerűen nem vagy képes kézben tartani, hiszen mindig például akaratlanul is elsírod magad a szomorú filmeken. Azt mondják, ha valakire nem jellemzőek a csillagjegyére vonatkozó állítások, szinte biztosan a holdjegye az, amiben sokkal inkább ráismer saját magára.

VIDEO Így készíts pár perc alatt merész, füstös szemsminket

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»