Nagy téli horoszkóp - mit hoznak majd Neked a téli hónapok?

Kovács Andrea
Írta: ,
Nagy téli horoszkóp - mit hoznak majd Neked a téli hónapok?

Kép forrása: mashiki/depositphotos.com

Megfagy körülötted a levegő, vagy éppen egy szikra lobbantja lángra a szívedet? Vajon mit tartogat számodra az idei tél? Magányos karácsonyt vagy lendülettel teli új esztendőt? Horoszkópunkból kiderül!

Érthető a lelkesedésed, de ne sürgesd az időt, ne akarj mindent egyszerre és főleg ne igyál előre a medve bőrére! Várd meg a megfelelő pillanatot, és akkor cselekedj, amikor annak a legtöbb haszna lesz.

Szerelem: Ez a tél hozhat néhány kihívást a már meglévő kapcsolatodba, vagy az alakuló szerelmi életed terén. A legfontosabb, hogy türelmes legyél, és ismerd fel, ha az indulataid nem annak szólnak, akire kivetíted őket.

Karrier: Megfogadod, hogy az idei év végi hajtást kicsit lazábbra veszed, és ha ezt sikerül betartanod, akkor az új esztendő eleje is frissebben talál rád. Próbáld beosztani az energiáidat, mert januárban is nagy dolgok várnak!

Miközben mindenki kapkod, siet és ideges, te megtalálod azt a zen állapotot, amire most szükséged van. Lesz, aki megpróbál majd kizökkenteni ebből, de ne engedd neki, őrizd meg a belső békédet.

Szerelem: Vannak kapcsolatok, amelyek nem hirtelen kapnak lángra, időre és talán egy kis segítségre is van szükségük, cserébe viszont a lángjuk erős és hosszan tartó lesz. Vedd észre, ha egy ilyenbe botlasz!

Karrier: Ki kell használnod a kínálkozó lehetőségeket, még akkor is, ha esetleg úgy érzed, hogy kicsit most túl sok az esemény körülötted. Ne feledd, hogy a lehetőséget akkor kell megragadni, amikor jelentkezik.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv