Nagy téli asztrológia: Kiért jön el idén a szerelem?

Kovács Andrea
Írta: ,
Nagy téli asztrológia: Kiért jön el idén a szerelem?

Az biztos, hogy a tél hideget meg magasabb fűtésszámát hoz, de ki lesz az, akinek a szerelem is eljön az életébe? És hogyan alakulnak a dolgok a munkahelyeden? Nagy téli horoszkópunkból kiderül, mit ígérnek a csillagok az új évszakra!

Nyilas

A tél során számot adsz az elmúlt évvel, ami nagyon sok változást hozott.

Úgy érzed, van okod az elégedettségre, ugyanakkor azt is látod, hogy van valaki, akinek még mindig túlságosan nagy beleszólása van a sorsod alakulásába, és ez nyugtalanná tesz.

Szerelem: Az egyszerű hétköznapok, a megszokott rutin az, ami most biztonságot ad, és otthonossá teszi a kapcsolatodat. Lehet, hogy a tél nem hoz nagy érzelmeket, de te most jobban is vágysz erre a nyugodt biztonságra.

Karrier: Itt az ideje, hogy megerősítsd a pozíciódat egy új szerepben. Lehet, hogy ehhez egy próbát is ki kell majd állnod, ám ez nem fog nehézséget okozni.

Mérleg

Túl sok mindent akartál egyszerre, így vegyes érzésekkel talál rád a tél.

Ugyan most lesz egy kis pihenőd is, mégis érdemes ezt néhány olyan feladat elvégzésére használnod, amiről korábban le kellett mondanod.

Szerelem: A tél hidegséget hozhat a kapcsolatodba is, úgy érzed, kicsit eltávolodtatok egymástól. Rajtad múlik, hogy újra egymásra találtok-e, vagy végleg elvágod ezt a fonalat.

Karrier: Néhány komoly kihívás vár rád a munkád terén is, de így, hogy végre van egy kis szabadidőd, ezekre fel tudsz készülni, és magabiztos leszel ezzel kapcsolatban.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!