Nagy tavaszi pénzügyi horoszkóp

Schuster Borka
Írta: ,
Nagy tavaszi pénzügyi horoszkóp

Plusz bevétel, vagy váratlan kiadás? Hátradőlhetsz végre, csendben figyelve, hogyan gyarapszik a bankszámlád, vagy lesz okod aggódni a pénzügyeid miatt? 2015-ös pénz horoszkópod elárulja, mit tartogat számodra az új évszak az anyagiak terén.

Kos

Óvatosan költekezz, mert most talán úgy tűnik, hogy jól állnak a dolgok, de hamarosan egy váratlan lehetőség kapcsán jelentősebb kiadásra számíthatsz.

Lehet, hogy a dolog nem lesz életbevágó, és el is halaszthatod, így ha éppen nem engedheted meg magadnak, hogy költs rá, akkor nem kell az utolsó forintodat is kiforgatnod a zsebedből, de sajnálni fogod az elszalasztott alkalmat, ezért jobb, ha most megpróbálod úgy intézni, hogy legyenek tartalékaid.

Bika

A tavasz során számíthatsz egy kis plusz bevételre, de azt nem adják majd ingyen, nagyon is sokat kell majd dolgoznod azért, hogy némi extra pénzre tehess szert.

Összességében nézve talán úgy is érezheted, hogy a megszerzett pénz nem ér annyit, mint amennyi energiába az elvégzett munka került, de a tartalék jól jön, így még is csak örülni fogsz a lehetőségnek.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv