Nagy tavaszi horoszkóp - Mire számíthatsz a következő 3 hónapban?

Szőke Angéla
Írta: ,

Az év elején még mindenki lelkesen tartja magát újévi fogadalmaihoz és bizakodva tekint a jövőbe. A hideg téli hónapok elteltével, márciusban azonban végre megcsillan a tavasz és addigra kiderül, hogy ez az év beváltja-e az illető hozzá fűzött reményeit, vagy inkább kihívások elé állítja. Nézzük, mire számíthatnak a következő három hónapban a csillagjegyek.

Ha nem érzed jól magad a munkahelyeden, akkor is jól fontold meg az ajánlatokat, mielőtt felégeted magad mögött a hidakat, mert a szomszéd kertje nem mindig zöldebb. Pénzügyileg kedvezően alakulnak a dolgaid, de csak ha figyelsz rá, hogy ne költekezz túl.

Ha van párod, üljetek le megbeszélni a problémákat, mert ha tovább halogatjátok, rámehet a kapcsolat. Ha egyedülálló vagy, eljön egy új szerelem lehetősége, de csak akkor, ha esélyt adsz neki akkor is, ha az illető alapból „nem a te típusod”.

Ez az időszak nehéz lehet számodra a munkában, de ne aggódj, a nyár eleje enyhülést hoz. Ennek kulcsa a folyamatos kommunikáció és őszinteség lesz a kollégáid felé.

Ha párkapcsolatban élsz, szintén figyelj arra, hogy szavaiddal ne bántsd meg partnered, mert ez úgy is előfordulhat, hogy észre sem veszed. Akadhat egy csábítás tavasszal, de a kaland nem éri meg, hogy eldobd azt, amit a pároddal felépítettél.

Ha szingli vagy, ne kezdj olyan férfiakkal, akik még kapcsolatban vannak, vagy még nem tették túl magukat előző románcukon.

Fókuszban

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

3 óriási tévhit a hurutos köhögéssel kapcsolatban

Okos tetőablak: együtt a kényelem és a funkció