Nagy tavaszi horoszkóp - Mire számíthatsz a következő 3 hónapban?

Szőke Angéla
Írta: ,

Az év elején még mindenki lelkesen tartja magát újévi fogadalmaihoz és bizakodva tekint a jövőbe. A hideg téli hónapok elteltével, márciusban azonban végre megcsillan a tavasz és addigra kiderül, hogy ez az év beváltja-e az illető hozzá fűzött reményeit, vagy inkább kihívások elé állítja. Nézzük, mire számíthatnak a következő három hónapban a csillagjegyek.

Ha nem érzed jól magad a munkahelyeden, akkor is jól fontold meg az ajánlatokat, mielőtt felégeted magad mögött a hidakat, mert a szomszéd kertje nem mindig zöldebb. Pénzügyileg kedvezően alakulnak a dolgaid, de csak ha figyelsz rá, hogy ne költekezz túl.

Ha van párod, üljetek le megbeszélni a problémákat, mert ha tovább halogatjátok, rámehet a kapcsolat. Ha egyedülálló vagy, eljön egy új szerelem lehetősége, de csak akkor, ha esélyt adsz neki akkor is, ha az illető alapból „nem a te típusod”.

Ez az időszak nehéz lehet számodra a munkában, de ne aggódj, a nyár eleje enyhülést hoz. Ennek kulcsa a folyamatos kommunikáció és őszinteség lesz a kollégáid felé.

Ha párkapcsolatban élsz, szintén figyelj arra, hogy szavaiddal ne bántsd meg partnered, mert ez úgy is előfordulhat, hogy észre sem veszed. Akadhat egy csábítás tavasszal, de a kaland nem éri meg, hogy eldobd azt, amit a pároddal felépítettél.

Ha szingli vagy, ne kezdj olyan férfiakkal, akik még kapcsolatban vannak, vagy még nem tették túl magukat előző románcukon.