Nagy tavaszi horoszkóp - Mi vár rád a következő hónapokban?

Schuster Borka
Írta: ,

Végre eljött az év legvártabb évszaka, amikor a leginkább hajlamosak vagyunk változtatni életünkön, jobb irányba fordítani sorsunkat. Habár az irányítás a mi kezünkben van, szükségünk van egy kis külső segítségre is, legyen az földi vagy akár égi. Lássuk, milyen időszakot jósolnak számunkra a csillagok!

Kos

Nem jellemző rád a halogatás, mostanában azonban sok mindent félre tettél, hogy majd az új évszakban találj lendületre. Most azonban itt a te időd, végre a körülmények is kedveznek, hogy megvalósítsd az elképzeléseidet.

Szerelem: Amíg nem teszed tisztába a saját érzéseidet, addig másoktól sem várhatsz többet. Szerencsére itt az alkalom arra, hogy átgondold a saját vágyaidat.

Karrier: Új szelek fújnak, és te kapva kapsz az alkalmon, és meg is lovagolod őket. Igyekezz kihasználni minden lehetőséget, ami csak adódik.

Bika

Olyasmit tervezel most, amit korábban még nem csináltál, az új évszak téged is inspirál. Használd ki ezt a lendületet, és indítsd be a változást, a részleteket majd menet közben is kitalálhatod.

Szerelem: Új érzések kerítenek hatalmukba, és ezek a lelki állapotodat is megváltoztatják. Egyelőre azonban cseppet sem zavar a dolog, örülsz, hogy ezt is megtapasztalod.

Karrier: Bármennyire igyekszel is, nem lehetsz mindenben te a legjobb. Ha ezt megtanulod elfogadni, nagyon sok csalódástól kímélheted meg magadat. Azon dolgozz, ami sikert is hoz.

Fókuszban

A legfinomabb snackek, amiket rohanós napokon a táskámba szoktam dobni

Az 5 legfinomabb tejes kávé recept, amiért minden nő odavan

Megéri hibrid autóval járni (?)