Nagy őszi horoszkóp - Tudd meg, mit üzennek a csillagok a következő három hónapra!

Írta: ,

Vajon milyen periódus elé nézel? Új évszak, új helyzetek és érzések köszönnek hamarosan rád. A választ nem a csillagok adják, de az útra rávilágíthatnak.

1/12 Kos

Kicsit lelassulnak az események az új évszakban, de talán éppen ez volt az, amire most szükséged volt.

Egy kicsit lesz időd átgondolni a dolgokat, mielőtt megteszed a következő lépést.

Szerelem: Ne keseregj túl sokat valami olyasmi fölött, ami elmúlt, de ne is siettesd a továbblépést. Tanuld meg kezelni az érzelmeidet!

Karrier: Izgalmas lehetőségek kínálkoznak, de mindegyiket még te sem tudod megragadni. Döntsd el, hogy melyik irányba szeretnél menni.

Bika Kép forrása: behance.net

2/12 Bika

Valaki hozzád fordul tanácsért, de lehet, hogy ezzel sokkal mélyebben belekerülsz egy ügybe, mint ahogyan azt eredetileg tervezted.

Állj készen rá, hogy meghúzd a határokat, ha arra van szükség.

Szerelem: Válaszokat vársz olyan kérdésekre, amelyeket fel sem mertél még tenni. Ne feledd, hogy ha előrelépést szeretnél, akkor neked kell kezdeményezned a beszélgetést!

Karrier: Itt az ideje annak, hogy a sarkadra állj, és kitarts a véleményed mellett! Ne hagyd, hogy bárki is keresztülnézzen rajtad, mikor pontosan tudod, hogy mit miért csinálsz.

Ikrek Kép forrása: midwestwasp.tumblr.com

3/12 Ikrek

Izgatott vagy egy találkozás miatt, és talán félelmeid is vannak, de hamarosan ki fog derülni, hogy az aggodalmaid alaptalanok.

Próbálj ne túl sokat aggódni olyan dolgokon, amiken nem tudsz változtatni.

Szerelem: Minél jobban igyekszel, annál nagyobb a valószínűsége, hogy túlaggódsz valamit. Próbálj kicsit hátradőlni, lazítani, és élvezni a helyzetet, amiben éppen vagy, és ne a jövőn görcsölni.

Karrier: Váratlan helyzetben találhatod magadat, de ha valaki, akkor te tudni fogod a megoldást is. Ne ijedj meg, és ne veszítsd el az önbizalmadat, akkor minden rendben alakul majd.

4/12 Rák

Túl kell végre lépned a múlt eseményein, mert ha mindig ezen gondolkodsz, nem tudsz a jelenben élni. Pedig az elkövetkező hetek és hónapok sok olyan eseményt tartogatnak, amire érdemes lesz odafigyelni.

Szerelem: Váratlan fordulatok bolygathatják most meg a nyugalmadat, de ne tulajdoníts ezeknek túlságosan nagy jelentőséget. Végül minden a terv szerint alakul majd.

Karrier: Meg kell mutatnod, hogy képes vagy megbirkózni a váratlanul alakuló helyzetekkel is.

Ha már bizonyítottál, akkor senki nem próbál megakadályozni a céljaid elérésében.

5/12 Oroszlán

Befelé figyeléssel, elmélkedéssel kezdődik az új évszak, és sikerül nyugvópontra jutnod olyan kérdésekben is, amelyek régóta zavarnak már.

Ez lehetőséget teremt, hogy új területekre kezdj el figyelni.

Szerelem: Egyelőre könnyen zavarba jössz valakinek a jelenlététől, de ez gyorsan megváltozik majd, és hamar feloldódsz. Ha pedig önmagadat adod, senki nem tud ellenállni neked.

Karrier: Úgy érzed, hogy most egy kicsit háttérbe vagy szorulva, de csak meg kell találnod a saját hangodat. Ha egyszer ráérzel a dolgokra, visszaülhetsz a nyeregbe.

Szűz Kép forrása: playbuzz.com

6/12 Szűz

Új kihívások várnak rád, de nem biztos, hogy azt érzed, hogy fel is vagy készülve ezekre.

Csak az kell, hogy egy kis lendületet kapj, az első lépések után már minden könnyebben fog menni.

Szerelem: Egy közös ügy most még közelebb hoz benneteket egymáshoz, és akár a szenvedélyt is újraélesztheti azokban a kapcsolatokban, amelyekben már kihunyó félben volt a láng.

Karrier: Vannak néhányan körülötted, akik azt akarják éreztetni veled, hogy kevés vagy valamihez, hogy nem boldogulsz a feladattal. Ne hagyd, hogy ők a gondolataidba férkőzzenek!

Mérleg Kép forrása: galmeetsglam.com

7/12 Mérleg

Itt az ideje kicsit összekapni magadat, mert nagyon sok feladat vár rád, és ha nem vigyázol, a végén ezek még a fejedre nőnek. Készülj fel előre a várható kihívásokra!

Szerelem: Az érzelmek most is erősek, mégis akadályokba ütközhettek a szürke hétköznapok ügyes-bajos dogainak intézése során. Ne hagyjátok, hogy ez megölje a szenvedélyt!

Karrier: El kell kötelezned magadat valami mellett ahhoz, hogy igazán nagyot alkothass. Ha egyszer elszánod magadat, már nem lesz megállás.

Skorpió Kép forrása: lynzyandco.com

8/12 Skorpió

Át kell lendülnöd egy holtponton, utána már minden sokkal gördülékenyebben megy majd.

Eleinte úgy érezheted, hogy az őszi álmosság rajtad is erőt vesz, de például egy kis sporttal könnyedén legyőzheted ezt.

Szerelem: Nem várhatod ölbe tett kézzel a boldogságot, neked is tenned kell azért, hogy olyan körülményeket teremts, amiben jól érzed magadat. Ne vesztegesd tovább az idődet!

Karrier: Eljutottál egy olyan szakmai szintre, amikor mások kérik ki a véleményedet. Használd bölcsen ezt a helyzetet, és ne élj vissza a hatalmaddal.

Nyilas Kép forrása: roolee.com

9/12 Nyilas

Motivációt kell találnod ahhoz, hogy a hétköznapi dolgokat is olyan sikerrel végezd, mint azokat a dolgokat, amiket igazán élvezel.

Tedd kihívássá azt, ami most unalmas kötelesség, és sokat javulhatnak az eredményeid.

Szerelem: Úgy érzed, végre révbe értél, és ezt az állapotot nem csak a boldogság élvezetére, de önmagad fejlesztésére, a belső béke megtalálására is kihasználhatod. Érdemes élni is ezzel a lehetőséggel.

Karrier: Minél előbb tudod le a kötelező feladataidat, annál előbb foglalkozhatsz azzal, amit igazán élvezel. Ha erre is marad időd, lehet, hogy ebből is karriert tudsz építeni.

Bak Kép forrása: wetpaint.tumblr.com

10/12 Bak

Hajlamos vagy szigorú szabályokat felállítani, és nem csak másokkal, magaddal szemben is kritikus lehetsz. A most következő hónapokban azonban érdemes lesz lazítani egy kicsit, hogy élvezni tudd az örömöket, amik rád várnak.

Szerelem: Új, vagy régen elveszettnek hitt érzéseket fedezhetsz fel magadban, és lehet, hogy ezeket egy meglepő személy váltja ki. Ne utasítsd el rögtön azt, amit a szíved diktál.

Karrier: Jó lendületben vagy, és gyorsan haladsz a feladataiddal. Ha ez a hevület kitart, az a hónapok végén a számláidon is meglátszik majd!

Vízöntő

11/12 Vízöntő

Egy ideje már fontolgatod, hogy szerencsét próbálsz valamiben, ezek a hónapok viszont ideálisak arra, hogy valóban bele is kezdj a dologba. Most amihez csak nyúlsz, arannyá válhat a kezeid alatt.

Szerelem: Ha most minden jól is működik, akkor sem árt dolgozni a kapcsolatodért. Ne feledd, hogy ha az egyikőtök túl kényelmessé válik, azt a viszonyotok fogja megsínyleni.

Karrier: Itt az ideje, hogy azzal foglalkozz, amiben igazán jó vagy, és hogy ezzel ne másoknak, hanem magadnak keress pénzt. Van némi kockázat, de nagy lehet a siker is!

12/12 Halak

Előre kell tervezned, ha azt szeretnéd, hogy minden jól alakuljon. Most ne kockáztass, és dolgozd ki előre minden lépésedet, hogy senki ne találjon támadási felületet.

Szerelem: Hiába érzed úgy valamiről, hogy jó döntés lenne, ha a szíved mást sugall. Válassz inkább olyan utat, ami igazán boldoggá tesz.

Karrier: Lehetőséget kapsz arra, hogy tovább képezd magad, és előre lépj a ranglétrán, de nem akarsz hátrahagyni másokat, akik veled együtt dolgoztak. Meg fogod találni a módját annak, hogy mindenki sikereket érhessen el.