Nagy nyári szerelmi horoszkóp – Kire vár a legforróbb flört?

Írta: ,

Hogy a hőmérő higanyszála felfelé kúszik majd idén nyáron, az biztos, de vajon körülötted is felforrósodik a levegő? Ki lesz az, aki szíveket tör a nyáron, és ki az, akinek a szívét törik össze? Nagy nyári szerelmi horoszkópunkból kiderül.

Kos

1/12 Kos

A Kosok számára ez a nyár igen változatos lesz, ami a szerelmet illeti.

Sok kisebb hullámban érkezik majd a fellángolás, és bár többször is azt gondolhatják, hogy valami komolyabbat találtak, a körülmények gyorsan az ellenkezőjét bizonyítják majd.


A tökéletes választottad a horoszkóp szerint: a csillagok elárulják, ki illik hozzád


Emiatt időnként csalódottak, borúsak lehetnek, de egy újabb nyári flört gyorsan feledteti majd velük a csalódottságukat, és éppen ez a pörgés és változatosság az, amit a Kosok annyira szeretnek.

Bika

2/12 Bika

A Bikák ezen a nyáron talán elgondolkodnak, és úgy érezhetik, itt az ideje megállapodni.

Nyugodt, higgadt érzelmi élet jellemzi most őket, amit mások talán unalmasnak is találhatnak, de őket boldoggá teszi a tudat, hogy nem kell a magánéletük miatt aggódni.

Kiegyensúlyozott, kellemes nyár elé néznek tehát a Bikák, akik végre megtalálhatják a számításaikat, és megalapozhatják a hosszabb távú terveiket is.

Ikrek

3/12 Ikrek

Egy hosszabb kapcsolat esetében pozitív változásra számíthatnak idén nyáron az Ikrek.

Lehet, hogy egy régi barátság, ismeretség alakul át valami mássá, de az is lehet, hogy a már meglévő kapcsolatuk fordul komolyabbra, esetleg mélyül ez érzelmileg.

Bármilyen közel állnak is valakihez, ezen a nyáron olyan közös élményekben lehet részük, ami még szorosabbra fűzi közöttük a lelki köteléket.

Rák

4/12 Rák

Felszabadító nyár vár a Rákokra, akik végre őszintén mernek beszélni az érzéseikről és az elvárásaikról.

Ha ki merik mondani, mi az, amire vágynak, és mit szeretnének elérni egy kapcsolatban, akkor végre arra is lehetőségük nyílik, hogy ezt keressék másokban, és ne érjék be kevesebbel.

Lehet, hogy a Rákoknak idén meg kell hozniuk néhány nehéz vagy fájdalmas döntést, de hosszabb távon olyan szerelmi sikerekre számíthatnak ezen a nyáron, mint korábban még soha.

Oroszlán

5/12 Oroszlán

Több komoly csalódás érhette az Oroszlánokat az elmúlt hónapokban vagy akár években is, de ez a nyár mindenképpen kedvez annak, hogy a szerelmi életük a helyére zökkenjen.

Sokak rajongása segít helyreállítani az önbizalmukat és a magabiztosságukat, de egy valaki lesz a rajongók között, aki a többieknél is különlegesebb.

Vele akár komolyabb kapcsolatra is számíthatnak az Oroszlánok, hiszen különleges személyiségével még az ő magas elvárásaiknak is megfelel majd.

Szűz

6/12 Szűz

A Szüzek idén nyáron végre kicsit el tudnak lazulni, és nem éreznek kényszert arra, hogy mindent az irányításuk alatt tartsanak.

Meglepődve, de elégedetten fogják tapasztalni, hogy így is minden a lehető legjobban alakul, a párjuk mindent megtesz azért, hogy szerelmüket ébren tartsa, nekik pedig elég a saját részükért felelősséget vállalni.

Mindezek következtében a Szüzek felszabadultabbnak és elégedettebbnek érezhetik magukat idén nyáron a szerelmi életükben, mint valaha.

Mérleg

7/12 Mérleg

A Mérlegek egyébként is szabad gondolkodásúak, és ezen a nyáron kiélvezik majd azt, amit a könnyű nyári flörtök kínálhatnak nekik.

Bár kifejezetten keresik a kalandot, és forró pillanatokban lehet részük például egy utazás vagy egy nyaralás során, egy bizonyos határt mégsem lépnek majd át.

A szívük ugyanis valaki másért dobog, és hozzá még a kalandkereső Mérleg is hűséges marad idén.

Skorpió

8/12 Skorpió

A Skorpiók számára sok könnyű flörtöt tartogat a nyár, de kellemetlen pillanataik lehetnek, amikor valaki többet remél egy kapcsolattól, mint amennyit ők adni tudnának neki.

Bár senkit nem szeretnének szándékosan bántani, a Skorpiók mégis összetörhetik valakinek a szívét.

A legtöbb, amit tehetsz, hogy őszinte és tapintatos maradsz, de ha egyenesen kezeled a helyzetet, nincs okod arra, hogy ne élvezd a nyári flörtök többijét.

Nyilas

9/12 Nyilas

A Nyilasok számára nagy felfedezéseket tartogat ez a nyár: lehet, hogy végre lehullik róluk a rózsaszín szemüveg, és más szemmel néznek valakire, akiért eddig rajongtak.

Ez a változás mindenképpen egészséges dolog lesz, mert így végre megalapozott, átgondolt döntéseket tudnak majd hozni.

Nincs azzal baj, ha a szívükre hallgatnak, de nem árt, ha idén nyáron az eszük tanácsát is meghallgatják.

Bak

10/12 Bak

A Bakok a könnyű nyári flörtök között egy komolyabb kapcsolat lehetőségére bukkanhatnak, pedig nem keresték még a komoly szerelmet.

Lehet, hogy ők csak egy kis kalandra vágytak, de gyorsan kiderülhet, hogy egy forró flörtnél több is rejlik egy váratlan találkozásban.

Ha nem is terveztek most egy komolyabb kapcsolatot, boldogan változtatják meg az elképzelésüket, mert a találkozás őszintén boldoggá teszi őket.

Vízöntő

11/12 Vízöntő

A Vízöntők ezen a nyáron saját magukra és a fejlődésükre szeretnének koncentrálni, így gyorsan utasítanak el mindenkit, aki egy könnyű nyári flört erejéig közeledne hozzájuk, bár az egójuknak azért hízeleg a dolog.

Lesz azonban valaki, aki őszinte beszélgetésekkel, bölcs tanácsokkal kelti majd fel a Vízöntő figyelmét, és ő lesz az, aki a nyár végére a szívébe is belopja magát.

Ebből pedig olyan kapcsolat születhet, ami még sok nyáron keresztül kitart.

Halak

12/12 Halak

A Halak megpróbálnak függetlenek maradni ezen a nyáron, elsősorban azért, mert talán valaki olyan szerelmére vágynak, akit nem kaphatnak meg.

Ha a nyári flörtöket sem érzik gyógyító hatásúnak, akkor lehet, hogy ideje elengedni a próbálkozást, és tényleg magukra, befelé figyelni.

Egy kis szünet a szerelmi hullámverésben jót tehet nekik, hogy megbékéljenek a gondolataikkal, és a nyár végére, a múló szeszélyek időszakának végén ők is készen állnak majd arra, hogy akár egy komolyabb, új kapcsolatra is nyitottak legyenek.