Nagy éves horoszkóp 2019-re – Olvasd el, mi vár még rád idén!

Schuster Borka
Írta: ,
Nagy éves horoszkóp 2019-re – Olvasd el, mi vár még rád idén!

Vajon mi vár még rád 2019-ben? Hogyan alakul a karriered, és mit tartogat ez az év a szívügyek terén? Nagy éves horoszkópunk megsúgja a válaszokat!

Mérleg

Ez az év arról szól, hogy megvalósítsd önmagadat, és visszanyerd az irányítást az életed több területe fölött. Lesznek, akik megpróbálnak megakadályozni ebben, de te minden alkalommal sikeresen visszavered a támadást.

Szerelem: Készen állsz arra, hogy új fejezetet nyiss, de az év első felében inkább még elrendezed a belső dolgaidat. Ez a szakasz is sok forró flörtöt tartogat majd azért.

Karrier: Lehet, hogy néhány dolog másképpen alakul majd, mint tervezted, de végül mindent sikeresen zársz, és több eredményt érsz el, mint amennyit reméltél volna.

Bak

Vársz valamit, de közben még te sem vagy biztos abban, hogy készen állsz a dologra. Ez az év a felkészülésről fog szólni, hogy megtaláld a számításaidat, és önbizalmat szerezz.

Szerelem: Legyél óvatos, mert nem biztos, hogy mindenki olyan őszinte, mint te vagy. Ha hiszel a csalóknak, könnyen összetörhetik a szívedet, de már vár valaki, aki mindig nyílt kártyákkal játszik majd.

Karrier: Érdemes most kicsit visszagondolni, és átgondolni az eddigi feladataidat. Néhány korábbi hibád megértése segíthet, hogy ebben az évben sikerre vigyél dolgokat.

Fókuszban

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

3 óriási tévhit a hurutos köhögéssel kapcsolatban

Okos tetőablak: együtt a kényelem és a funkció